Fırat Üniversitesi Hastanesi Randevu

Fırat Üniversitesi Hastanesi Randevu: Nasıl Alınır, İptal Edilir ve Değiştirilir?

Fırat Üniversitesi Hastanesi, Elazığ’da bulunan bir devlet hastanesidir. Hastane, çeşitli tıbbi branşlarda hizmet vermektedir ve her yıl binlerce hastaya hizmet vermektedir. Fırat Üniversitesi Hastanesi’nden randevu almak için birkaç farklı yol bulunmaktadır.

1. İnternet Üzerinden Randevu Alma

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nden randevu almak için en kolay yol internet üzerinden randevu almaktır. Bunun için öncelikle Fırat Üniversitesi Hastanesi’nin resmi web sitesine girmeniz gerekmektedir. Daha sonra “Randevu” bölümüne tıklamanız ve ardından “Yeni Randevu” seçeneğini seçmeniz gerekmektedir.

Yeni Randevu sayfasında, randevu almak istediğiniz tarihi, saatini ve branşı seçmeniz gerekmektedir. Ayrıca, kişisel bilgilerinizi de girmeniz gerekmektedir. Tüm bilgileri girdikten sonra “Randevu Al” butonuna tıklamanız gerekmektedir.

2. Telefonla Randevu Alma

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nden randevu almak için bir diğer yol da telefonla randevu almaktır. Bunun için öncelikle Fırat Üniversitesi Hastanesi’nin randevu numarasını aramanız gerekmektedir. Randevu numarası 0424 237 00 00’dır.

Randevu numarasını aradığınızda, bir operatör ile görüşeceksiniz. Operatöre randevu almak istediğiniz tarihi, saatini ve branşı söylemeniz gerekmektedir. Ayrıca, kişisel bilgilerinizi de operatöre söylemeniz gerekmektedir. Operatör, tüm bilgileri aldıktan sonra randevunuzu oluşturacaktır.

3. Hastaneye Giderek Randevu Alma

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nden randevu almak için bir diğer yol da hastaneye giderek randevu almaktır. Bunun için öncelikle Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne gitmeniz gerekmektedir. Hastaneye gittiğinizde, randevu bölümüne gitmeniz gerekmektedir.

Randevu bölümünde, bir görevli ile görüşeceksiniz. Görevliye randevu almak istediğiniz tarihi, saatini ve branşı söylemeniz gerekmektedir. Ayrıca, kişisel bilgilerinizi de görevliye söylemeniz gerekmektedir. Görevli, tüm bilgileri aldıktan sonra randevunuzu oluşturacaktır.

Randevu İptali ve Değişikliği

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nden aldığınız randevuyu iptal etmek veya değiştirmek için birkaç farklı yol bulunmaktadır.

1. İnternet Üzerinden Randevu İptali ve Değişikliği

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nden aldığınız randevuyu iptal etmek veya değiştirmek için en kolay yol internet üzerinden randevu iptali ve değişikliği yapmaktır. Bunun için öncelikle Fırat Üniversitesi Hastanesi’nin resmi web sitesine girmeniz gerekmektedir. Daha sonra “Randevu” bölümüne tıklamanız ve ardından “Randevu İptali ve Değişikliği” seçeneğini seçmeniz gerekmektedir.

Randevu İptali ve Değişikliği sayfasında, randevunuzu iptal etmek veya değiştirmek istediğiniz tarihi, saatini ve branşı seçmeniz gerekmektedir. Ayrıca, kişisel bilgilerinizi de girmeniz gerekmektedir. Tüm bilgileri girdikten sonra “Randevu İptali” veya “Randevu Değişikliği” butonuna tıklamanız gerekmektedir.

2. Telefonla Randevu İptali ve Değişikliği

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nden aldığınız randevuyu iptal etmek veya değiştirmek için bir diğer yol da telefonla randevu iptali ve değişikliği yapmaktır. Bunun için öncelikle Fırat Üniversitesi Hastanesi’nin randevu numarasını aramanız gerekmektedir. Randevu numarası 0424 237 00 00’dır.

Randevu numarasını aradığınızda, bir operatör ile görüşeceksiniz. Operatöre randevunuzu iptal etmek veya değiştirmek istediğinizi söylemeniz gerekmektedir. Operatör, tüm bilgileri aldıktan sonra randevunuzu iptal edecek veya değiştirecektir.

3. Hastaneye Giderek Randevu İptali ve Değişikliği

Fırat Üniversitesi Hastanesi’nden aldığınız randevuyu iptal etmek veya değiştirmek için bir diğer yol da hastaneye giderek randevu iptali ve değişikliği yapmaktır. Bunun için öncelikle Fırat Üniversitesi Hastanesi’ne gitmeniz gerekmektedir. Hastaneye gittiğinizde, randevu bölümüne gitmeniz gerekmektedir.

Randevu bölümünde, bir görevli ile görüşeceksiniz. Görevliye randevunuzu iptal etmek veya değiştirmek istediğinizi söylemeniz gerekmektedir. Görevli, tüm bilgileri aldıktan sonra randevunuzu iptal edecek veya değiştirecektir.

Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi