1944 Burning Bridges Android Gameplay

1944 Burning Bridges, 1944 yılında yayınlanan ve 2. Dünya Savaşı’nı konu alan bir android oyunudur. Oyun, oyuncunun bir tankı kontrol ederek düşman tanklarını ve askerlerini yok etmesini gerektirir. Oyun, 5 farklı bölümden oluşmaktadır ve her bölümde farklı görevler yer almaktadır.

Oyunun ilk bölümünde, oyuncu Normandiya Çıkarması’na katılır ve Alman askerleriyle savaşır. İkinci bölümde, oyuncu Belçika’da ilerler ve Alman ordusunun savunduğu köprüleri yok eder. Üçüncü bölümde, oyuncu Fransa’da savaşır ve Paris’i Almanlardan kurtarır. Dördüncü bölümde, oyuncu Almanya’ya girer ve Berlin’e doğru ilerler. Beşinci ve son bölümde, oyuncu Berlin’de Alman ordusuyla son bir savaş yapar ve savaşı kazanır.

1944 Burning Bridges, grafikleri ve oynanışı ile beğeni toplayan bir oyundur. Oyun, 2. Dünya Savaşı’nı konu alan diğer oyunlardan farklı olarak, oyuncunun bir tankı kontrol etmesini gerektirir. Bu sayede, oyun daha heyecanlı ve aksiyon dolu hale gelir.

1944 Burning Bridges, Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir. Oyun, 4,5 yıldız üzerinden 4,7 yıldız almıştır ve 10 milyondan fazla kez indirilmiştir.

Faydalı Siteler:

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı