Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Randevu

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Randevu

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi, Türkiye’nin en köklü ve saygın tıp fakültelerinden biridir. Fakülte, 1827 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri binlerce öğrenciye tıp eğitimi vermiştir. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi, günümüzde de Türkiye’nin en iyi tıp fakültelerinden biri olarak kabul edilmektedir.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde randevu almak için öncelikle fakültenin web sitesine girmeniz gerekmektedir. Web sitesinde yer alan “Randevu Alma” bölümüne tıkladığınızda, randevu alma işlemlerini başlatabilirsiniz. Randevu alma işlemlerini başlatmak için öncelikle T.C. kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi girmeniz gerekmektedir. Daha sonra, randevu almak istediğiniz polikliniği ve doktoru seçmeniz gerekmektedir. Randevu almak istediğiniz tarih ve saati seçtikten sonra, randevunuzu onaylamanız gerekmektedir.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde randevu almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin web sitesine girin.
  2. Web sitesinde yer alan “Randevu Alma” bölümüne tıklayın.
  3. Randevu alma işlemlerini başlatmak için öncelikle T.C. kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi girin.
  4. Daha sonra, randevu almak istediğiniz polikliniği ve doktoru seçin.
  5. Randevu almak istediğiniz tarih ve saati seçin.
  6. Randevunuzu onaylayın.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde randevu almak için aşağıdaki siteyi ziyaret edebilirsiniz:

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Randevu İle İlgili Faydalı Bilgiler

  • İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde randevu almak için T.C. kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi bilmeniz gerekmektedir.
  • İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde randevu almak için internet üzerinden veya telefonla başvuruda bulunabilirsiniz.
  • İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde randevu almak için randevu tarihinden en az 1 hafta önce başvuruda bulunmanız gerekmektedir.
  • İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde randevu almak için randevu ücretini ödemeniz gerekmektedir.
  • İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde randevu almak için randevu tarihine kadar kimliğinizi ve randevu fişinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Randevu İle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

  • İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde randevu almak için hangi belgeler gereklidir?

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde randevu almak için T.C. kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi bilmeniz gerekmektedir.

  • İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde randevu almak için hangi yollarla başvuruda bulunabilirim?

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde randevu almak için internet üzerinden veya telefonla başvuruda bulunabilirsiniz.

  • İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde randevu almak için ne kadar önceden başvuruda bulunmam gerekmektedir?

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde randevu almak için randevu tarihinden en az 1 hafta önce başvuruda bulunmanız gerekmektedir.

  • İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde randevu almak için randevu ücreti ne kadar?

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde randevu almak için randevu ücretini ödemeniz gerekmektedir. Randevu ücreti, randevu almak istediğiniz polikliniğe göre değişmektedir.

  • İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde randevu almak için randevu tarihine kadar hangi belgeleri yanımda getirmem gerekmektedir?

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde randevu almak için randevu tarihine kadar kimliğinizi ve randevu fişinizi yanınızda getirmeniz gerekmektedir.


Yayımlandı

kategorisi