Avea Yurtdışı Sms Kapatma

avea yurtdışı sms kapatma

avea yurtdışı sms kapatma işlemi, yurt dışına çıkmadan önce yapılması gereken önemli bir işlemdir. Bu işlem yapılmadığında, yurt dışındayken gelen her SMS için ücret ödenmesi gerekir.

avea yurtdışı sms kapatma işlemi, birkaç farklı şekilde yapılabilir. En kolay yol, avea müşteri hizmetlerini arayarak işlemi gerçekleştirmektir. Müşteri hizmetlerine bağlandıktan sonra, temsilciye yurt dışına çıkacağınızı ve SMS hizmetini kapatmak istediğinizi söylemeniz yeterlidir. Temsilci, işlemi sizin için gerçekleştirecektir.

avea yurtdışı sms kapatma işlemini, avea’nın internet sitesinden de gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için, avea’nın internet sitesine girerek “Hesabım” bölümüne tıklamanız gerekir. Daha sonra, “Hizmetlerim” sekmesine tıklayarak “SMS Hizmetleri” bölümüne ulaşabilirsiniz. Bu bölümde, “Yurt Dışı SMS Hizmeti” seçeneğini bulup “Kapat” butonuna tıklamanız yeterlidir.

avea yurtdışı sms kapatma işlemini, avea bayilerinden de gerçekleştirebilirsiniz. Bunun için, en yakın avea bayisine giderek görevliye yurt dışına çıkacağınızı ve SMS hizmetini kapatmak istediğinizi söylemeniz yeterlidir. Görevli, işlemi sizin için gerçekleştirecektir.

avea yurtdışı sms kapatma işlemi, ücretsizdir. Ancak, yurt dışındayken gelen her SMS için ücret ödenmesi gerekir. Bu nedenle, yurt dışına çıkmadan önce SMS hizmetini kapatmak önemlidir.

Faydalı Siteler:

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi