3008 Android Bağlantısı

3008 Android Bağlantısı:

3008 Android Bağlantısı, 2019 yılında yayınlanan bir korku filmi. Film, bir grup arkadaşın terk edilmiş bir IKEA mağazasında mahsur kalmasını ve burada yaşayan gizemli yaratıklarla mücadele etmesini konu alıyor. Film, eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı ve gişede başarılı oldu.

Film, bir grup arkadaşın terk edilmiş bir IKEA mağazasını keşfetmeye karar vermesiyle başlıyor. Arkadaşlar, mağazanın kapılarının kilitli olduğunu ve içeride mahsur kaldıklarını fark ederler. Kısa süre sonra, mağazada yaşayan gizemli yaratıklarla karşılaşırlar. Yaratıklar, arkadaşlara saldırmaya başlar ve arkadaşlar hayatta kalmak için mücadele etmek zorunda kalırlar.

Film, korku ve gerilim dolu sahneleriyle izleyicileri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Filmde yer alan yaratıklar, oldukça ürkütücü ve gerçekçi bir şekilde tasarlanmış. Ayrıca, filmin atmosferi de oldukça kasvetli ve ürkütücü.

3008 Android Bağlantısı, korku filmi sevenlerin kaçırmaması gereken bir film. Film, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşatmayı başarıyor.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler:

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı