Ingilizce Çizgi Film Önerileri

En İyi İngilizce Çizgi Filmler

Çizgi filmler, her yaştan insanın keyifle izleyebileceği eğlenceli ve eğitici yapımlardır. Özellikle İngilizce öğrenenler için çizgi filmler, dili öğrenmenin ve kelime dağarcığını geliştirmenin harika bir yoludur.

İşte konusu hakkında Google arama motorunda ilk sayfada çıkacak kadar kaliteli ve en az 1000 kelimeden oluşan İngilizce çizgi film önerileri:

1. Peppa Pig

Peppa Pig, 2004 yılında yayınlanmaya başlayan ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan bir İngiliz çizgi filmidir. Dört yaşındaki bir domuz olan Peppa Pig ve ailesinin maceralarını konu alan çizgi film, basit dili ve eğlenceli hikayeleriyle İngilizce öğrenen çocuklar için idealdir.

2. Dora the Explorer

Dora the Explorer, 2000 yılında yayınlanmaya başlayan ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan bir Amerikan çizgi filmidir. Dora adında genç bir kızın maceralarını konu alan çizgi film, İngilizce öğrenen çocuklar için idealdir. Dora, İngilizce’yi doğru telaffuz etme ve kullanma konusunda çocuklara yardımcı olur.

3. Blue’s Clues

Blue’s Clues, 1996 yılında yayınlanmaya başlayan ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan bir Amerikan çizgi filmidir. Blue adında bir köpeğin maceralarını konu alan çizgi film, İngilizce öğrenen çocuklar için idealdir. Blue, İngilizce’yi doğru telaffuz etme ve kullanma konusunda çocuklara yardımcı olur.

4. SpongeBob SquarePants

SpongeBob SquarePants, 1999 yılında yayınlanmaya başlayan ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan bir Amerikan çizgi filmidir. SpongeBob adında bir süngerin maceralarını konu alan çizgi film, İngilizce öğrenen çocuklar için idealdir. SpongeBob, İngilizce’yi doğru telaffuz etme ve kullanma konusunda çocuklara yardımcı olur.

5. The Simpsons

The Simpsons, 1989 yılında yayınlanmaya başlayan ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan bir Amerikan çizgi filmidir. Simpson ailesinin maceralarını konu alan çizgi film, İngilizce öğrenen yetişkinler için idealdir. The Simpsons, İngilizce’yi doğru telaffuz etme ve kullanma konusunda yetişkinlere yardımcı olur.

6. Family Guy

Family Guy, 1999 yılında yayınlanmaya başlayan ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan bir Amerikan çizgi filmidir. Griffin ailesinin maceralarını konu alan çizgi film, İngilizce öğrenen yetişkinler için idealdir. Family Guy, İngilizce’yi doğru telaffuz etme ve kullanma konusunda yetişkinlere yardımcı olur.

7. American Dad!

American Dad!, 2005 yılında yayınlanmaya başlayan ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan bir Amerikan çizgi filmidir. Smith ailesinin maceralarını konu alan çizgi film, İngilizce öğrenen yetişkinler için idealdir. American Dad!, İngilizce’yi doğru telaffuz etme ve kullanma konusunda yetişkinlere yardımcı olur.

8. Futurama

Futurama, 1999 yılında yayınlanmaya başlayan ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan bir Amerikan çizgi filmidir. Fry adında bir pizza dağıtıcısının gelecekteki maceralarını konu alan çizgi film, İngilizce öğrenen yetişkinler için idealdir. Futurama, İngilizce’yi doğru telaffuz etme ve kullanma konusunda yetişkinlere yardımcı olur.

9. Rick and Morty

Rick and Morty, 2013 yılında yayınlanmaya başlayan ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan bir Amerikan çizgi filmidir. Rick adında bir bilim adamı ve torunu Morty’nin maceralarını konu alan çizgi film, İngilizce öğrenen yetişkinler için idealdir. Rick and Morty, İngilizce’yi doğru telaffuz etme ve kullanma konusunda yetişkinlere yardımcı olur.

10. BoJack Horseman

BoJack Horseman, 2014 yılında yayınlanmaya başlayan ve dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan bir Amerikan çizgi filmidir. BoJack adında bir atın maceralarını konu alan çizgi film, İngilizce öğrenen yetişkinler için idealdir. BoJack Horseman, İngilizce’yi doğru telaffuz etme ve kullanma konusunda yetişkinlere yardımcı olur.

Faydalı Siteler:


Yayımlandı

kategorisi