9Mm Android Obb

9mm Android, Gameloft tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir aksiyon-macera oyunudur. Oyun, 2014 yılında Android platformu için piyasaya sürülmüştür.

Oyunun konusu, John Kannon adlı bir özel dedektifin hikayesini anlatmaktadır. John Kannon, bir gün gizemli bir kadın tarafından işe alınır. Kadın, John’dan kocasının kaybolmasını araştırmasını ister. John, araştırmalarına başlar ve kısa sürede kocasının bir suç örgütü tarafından kaçırıldığını öğrenir. John, suç örgütünü çökertmek ve kocasını kurtarmak için harekete geçer.

9mm Android, üçüncü şahıs bakış açısıyla oynanan bir oyundur. Oyuncu, John Kannon’u kontrol ederek suç örgütünün üslerine baskın düzenler, düşmanlarla savaşır ve bulmacaları çözer. Oyun, aksiyon dolu sahneleri, etkileyici grafikleri ve sürükleyici hikayesiyle dikkat çekmektedir.

9mm Android, Android platformu için yayınlanan en iyi aksiyon-macera oyunlarından biridir. Oyun, eleştirmenler tarafından olumlu yorumlar almış ve birçok ödül kazanmıştır. Oyun, Google Play Store’da 4,5 yıldız üzerinden 4,7 yıldız ortalamasına sahiptir.

9mm Android’i Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyunun dosya boyutu 1,2 GB’dir. Oyunu oynamak için Android 4.0 veya üzeri bir işletim sistemine sahip bir cihazınız olması gerekir.

9mm Android ile ilgili faydalı siteler ve ilgili dosyalar:

  • 9mm Android resmi web sitesi: https://www.gameloft.com/games/action/9mm
  • 9mm Android Google Play Store sayfası: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftA9HM
  • 9mm Android APK dosyası: https://apkpure.com/9mm/com.gameloft.android.ANMP.GloftA9HM
  • 9mm Android inceleme yazıları: https://www.metacritic.com/game/android/9mm
  • 9mm Android oyun rehberleri: https://www.ign.com/wikis/9mm

Yayımlandı