4 Lü Bal

4 Lü Bal: Konusu ve İncelemesi

4 Lü Bal, 2014 yılında vizyona giren bir Türk komedi filmi. Filmin yönetmenliğini Selçuk Aydemir, senaristliğini ise Yılmaz Erdoğan üstleniyor. Filmin başrollerinde Şahan Gökbakar, Ata Demirer, Binnur Kaya ve Doğa Rutkay yer alıyor.

Film, dört arkadaşın başından geçen komik olayları konu alıyor. Arkadaşlar, bir gün bir baloya gitmeye karar verirler. Ancak, baloya gitmeden önce bir takım aksilikler yaşarlar. Öncelikle, arkadaşlardan biri olan Hayri (Şahan Gökbakar), baloya gideceği kıyafeti bulamaz. Daha sonra, arkadaşlardan biri olan Arif (Ata Demirer), baloya gideceği arabayı bozar. Son olarak, arkadaşlardan biri olan Aylin (Binnur Kaya), baloya gideceği makyajı yapamaz.

Tüm bu aksiliklere rağmen, arkadaşlar sonunda baloya gitmeyi başarırlar. Ancak, baloda da bir takım komik olaylar yaşarlar. Öncelikle, arkadaşlardan biri olan Hayri, baloda bir kızla dans ederken ayağını burkar. Daha sonra, arkadaşlardan biri olan Arif, baloda bir garsonu yanlışlıkla iterek düşürür. Son olarak, arkadaşlardan biri olan Aylin, baloda bir erkekle dans ederken elbisesini yırtar.

Tüm bu komik olaylara rağmen, arkadaşlar sonunda balodan keyif almayı başarırlar. Film, arkadaşlığın önemini ve hayatın zorluklarına rağmen gülmeyi başarmanın mümkün olduğunu vurguluyor.

4 Lü Bal: Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi