Esenler Kaymakamlığı Randevu Alma

Esenler Kaymakamlığı Randevu Alma

Esenler Kaymakamlığı, İstanbul’un Esenler ilçesinde bulunan bir kamu kuruluşudur. Kaymakamlık, ilçenin idari işlerinden sorumludur. Esenler Kaymakamlığı’na randevu almak için çeşitli yöntemler bulunmaktadır.

İnternet Üzerinden Randevu Alma

Esenler Kaymakamlığı’na randevu almak için en kolay yöntem internet üzerinden randevu almaktır. Bunun için Esenler Kaymakamlığı’nın resmi web sitesine girmeniz ve “Randevu Al” bölümüne tıklamanız gerekmektedir. Ardından, randevu almak istediğiniz birimi ve tarihi seçmeniz gerekmektedir. Son olarak, kişisel bilgilerinizi girerek randevunuzu tamamlayabilirsiniz.

Telefonla Randevu Alma

Esenler Kaymakamlığı’na randevu almak için bir diğer yöntem de telefonla randevu almaktır. Bunun için Esenler Kaymakamlığı’nın telefon numarasını arayarak randevu talebinizi iletmeniz gerekmektedir. Telefon numarası: (0212) 617 00 00

Şahsen Randevu Alma

Esenler Kaymakamlığı’na randevu almak için şahsen de başvuruda bulunabilirsiniz. Bunun için Esenler Kaymakamlığı’nın adresine giderek randevu talebinizi iletmeniz gerekmektedir. Adres: Esenler Kaymakamlığı, Esenler Mahallesi, Atatürk Bulvarı No:1, Esenler/İstanbul

Randevu Alma Saatleri

Esenler Kaymakamlığı’na randevu alma saatleri hafta içi 08:30-12:30 ve 13:30-17:30 arasındadır.

Randevu Alma Şartları

Esenler Kaymakamlığı’na randevu almak için herhangi bir şart bulunmamaktadır. Ancak, randevu alırken kimlik belgenizi yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

Randevu İptali

Esenler Kaymakamlığı’na aldığınız randevuyu iptal etmek için randevu aldığınız birime başvurmanız gerekmektedir.

Faydalı Siteler

  • Esenler Kaymakamlığı Resmi Web Sitesi: https://www.esenler.gov.tr/
  • Esenler Kaymakamlığı Telefon Numarası: (0212) 617 00 00
  • Esenler Kaymakamlığı Adresi: Esenler Mahallesi, Atatürk Bulvarı No:1, Esenler/İstanbul

Yayımlandı

kategorisi