Turgutlu Devlet Hastanesi Mhrs Randevu

Turgutlu Devlet Hastanesi MHRS Randevu

Turgutlu Devlet Hastanesi, Manisa ilinin Turgutlu ilçesinde bulunan bir devlet hastanesidir. Hastane, 1960 yılında hizmete açılmış olup, 200 yatak kapasitelidir. Hastanede, dahiliye, cerrahi, çocuk hastalıkları, kadın doğum, göz, kulak burun boğaz, diş, cilt ve psikiyatri olmak üzere 10 poliklinik bulunmaktadır. Ayrıca, hastanede acil servis, ameliyathane, yoğun bakım ünitesi, radyoloji ünitesi ve laboratuvar bulunmaktadır.

Turgutlu Devlet Hastanesi’nde randevu almak için MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) kullanılabilir. MHRS, Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen bir sistemdir ve hastaların internet üzerinden veya telefonla randevu almasını sağlar.

MHRS’den Randevu Alma

MHRS’den randevu almak için öncelikle MHRS web sitesine (https://www.mhrs.gov.tr/) girmeniz gerekmektedir. Ardından, “Randevu Al” butonuna tıklayın ve açılan sayfada “Hastane Seç” bölümünden “Turgutlu Devlet Hastanesi”ni seçin. Daha sonra, “Poliklinik Seç” bölümünden randevu almak istediğiniz polikliniği seçin ve “Tarih Seç” bölümünden randevu almak istediğiniz tarihi seçin. Son olarak, “Saat Seç” bölümünden randevu almak istediğiniz saati seçin ve “Randevu Al” butonuna tıklayın.

Telefonla Randevu Alma

Turgutlu Devlet Hastanesi’nde randevu almak için telefonla da arayabilirsiniz. Hastanenin telefon numarası 0236 413 11 11’dir. Telefonla randevu almak için öncelikle hastanenin santraline bağlanmanız gerekmektedir. Ardından, santrale randevu almak istediğinizi söyleyin ve randevu almak istediğiniz polikliniği ve tarihi belirtin. Santral, sizin için uygun bir randevu saati belirleyecek ve size randevu numaranızı verecektir.

Randevu İptali

Turgutlu Devlet Hastanesi’nde aldığınız randevuyu iptal etmek için MHRS web sitesini veya hastanenin telefon numarasını kullanabilirsiniz. MHRS web sitesinden randevu iptali yapmak için öncelikle MHRS web sitesine girmeniz gerekmektedir. Ardından, “Randevularım” bölümüne tıklayın ve iptal etmek istediğiniz randevuyu seçin. Daha sonra, “Randevuyu İptal Et” butonuna tıklayın ve randevu iptal işlemini tamamlayın.

Hastanenin telefon numarasını kullanarak randevu iptali yapmak için öncelikle hastanenin santraline bağlanmanız gerekmektedir. Ardından, santrale randevu iptali yapmak istediğinizi söyleyin ve randevu numaranızı belirtin. Santral, sizin için randevu iptal işlemini tamamlayacaktır.

Faydalı Siteler

  • Turgutlu Devlet Hastanesi web sitesi: https://www.turgutludevlethastanesi.gov.tr/
  • MHRS web sitesi: https://www.mhrs.gov.tr/
  • Sağlık Bakanlığı web sitesi: https://www.saglik.gov.tr/

Yayımlandı

kategorisi