Www Tuvturk Com Tr Randevu Iptal

www.tuvturk.com.tr Randevu İptali

TÜVTÜRK, Türkiye’nin en büyük araç muayene kuruluşudur. 1997 yılında kurulmuştur ve bugün itibarıyla 200’den fazla şubesi bulunmaktadır. TÜVTÜRK, araçların trafiğe çıkış öncesi ve periyodik olarak muayenesini yapmaktadır. Ayrıca, araçların emisyon ölçümlerini de yapmaktadır.

TÜVTÜRK’e randevu almak için internet sitesini veya çağrı merkezini kullanabilirsiniz. İnternet sitesinden randevu almak için öncelikle bir hesap oluşturmanız gerekmektedir. Hesabınızı oluşturduktan sonra, randevu almak istediğiniz şubeyi ve tarihi seçebilirsiniz. Çağrı merkezini kullanarak randevu almak için ise 0850 222 88 88 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

TÜVTÜRK’e randevu aldıktan sonra, randevu saatinizde muayene istasyonuna gitmeniz gerekmektedir. Muayene istasyonuna giderken aracınızın ruhsatını, kimliğinizi ve varsa sigorta poliçenizi yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

TÜVTÜRK’te araç muayenesi yapılırken, aracın genel durumu, fren sistemi, aydınlatma sistemi, egzoz sistemi ve emisyon değerleri kontrol edilir. Muayene sonucunda aracınızın muayeneden geçip geçmediği belirlenir. Eğer aracınız muayeneden geçmezse, eksiklikleri gidermeniz gerekmektedir. Eksiklikleri giderdikten sonra, tekrar muayene yaptırabilirsiniz.

TÜVTÜRK’e randevu iptali yapmak için internet sitesini veya çağrı merkezini kullanabilirsiniz. İnternet sitesinden randevu iptali yapmak için öncelikle hesabınıza giriş yapmanız gerekmektedir. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra, iptal etmek istediğiniz randevuyu seçebilir ve “İptal Et” butonuna tıklayabilirsiniz. Çağrı merkezini kullanarak randevu iptali yapmak için ise 0850 222 88 88 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Faydalı Siteler:


Yayımlandı

kategorisi