Siirt Ibni Sina Hastanesi Randevu

Siirt İbn-i Sina Hastanesi Randevu Alma Rehberi

Siirt İbn-i Sina Hastanesi, Siirt ilinde bulunan ve sağlık hizmetleri sunan bir devlet hastanesidir. Hastane, 1998 yılında hizmete açılmış olup, 400 yatak kapasitelidir. Hastanede, dahiliye, cerrahi, çocuk hastalıkları, kadın doğum, göz hastalıkları, kulak burun boğaz hastalıkları, ortopedi ve travmatoloji, üroloji, nöroloji, psikiyatri, dermatoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon, radyoloji ve laboratuvar gibi birçok bölüm bulunmaktadır.

Siirt İbn-i Sina Hastanesi’nden randevu almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. Hastane Randevu Sistemine Giriş Yapın:

Siirt İbn-i Sina Hastanesi’nin randevu sistemine erişmek için buraya tıklayabilirsiniz.

  1. TC Kimlik Numaranızı ve Şifrenizi Girin:

Randevu sistemine giriş yaptıktan sonra, TC kimlik numaranızı ve şifrenizi girmeniz gerekmektedir. Eğer şifrenizi unuttuysanız, “Şifremi Unuttum” seçeneğine tıklayarak yeni bir şifre oluşturabilirsiniz.

  1. Randevu Almak İstediğiniz Bölümü Seçin:

Şifrenizi girdikten sonra, randevu almak istediğiniz bölümü seçmeniz gerekmektedir. Bölümler listesinde, ilgili bölümün adına tıklayarak randevu alabilirsiniz.

  1. Randevu Tarihi ve Saatini Seçin:

Bölümü seçtikten sonra, randevu tarihi ve saatini seçmeniz gerekmektedir. Randevu tarihleri ve saatleri, ilgili bölümün çalışma saatlerine göre belirlenmektedir.

  1. Randevu Bilgilerinizi Kontrol Edin:

Randevu tarihini ve saatini seçtikten sonra, randevu bilgilerinizi kontrol etmeniz gerekmektedir. Randevu bilgilerinizde herhangi bir hata varsa, düzeltmeniz gerekmektedir.

  1. Randevunuzu Onaylayın:

Randevu bilgilerinizi kontrol ettikten sonra, randevunuzu onaylamanız gerekmektedir. Randevunuzu onayladıktan sonra, randevu bilgileriniz e-posta adresinize gönderilecektir.

  1. Randevu Gününde Hastaneye Gidiniz:

Randevu gününde, randevu saatinizden önce hastaneye gitmeniz gerekmektedir. Hastaneye gittiğinizde, randevu bilgilerinizi göstererek ilgili bölüme yönlendirileceksiniz.

Siirt İbn-i Sina Hastanesi İletişim Bilgileri:

  • Adres: Cumhuriyet Mahallesi, Atatürk Bulvarı No:1, 56000 Siirt Merkez/Siirt
  • Telefon: (0484) 213 11 11
  • Faks: (0484) 213 11 12
  • E-posta: siirt.saglik.gov.tr

Faydalı Siteler:


Yayımlandı

kategorisi