Viranşehir Devlet Hastanesi Randevu Al

Viranşehir Devlet Hastanesi Randevu Alma Rehberi

Viranşehir Devlet Hastanesi, Şanlıurfa ilinin Viranşehir ilçesinde bulunan bir devlet hastanesidir. Hastane, 1975 yılında hizmete açılmış olup, 200 yatak kapasitelidir. Hastanede, dahiliye, cerrahi, çocuk hastalıkları, kadın doğum, göz, kulak burun boğaz, diş ve ağız sağlığı, fizik tedavi ve rehabilitasyon, radyoloji, laboratuvar ve eczane olmak üzere 11 poliklinik bulunmaktadır.

Viranşehir Devlet Hastanesi’nden randevu almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. MHRS Randevu Sistemi’ne Giriş Yapın

Viranşehir Devlet Hastanesi’nden randevu almak için öncelikle MHRS Randevu Sistemi’ne giriş yapmanız gerekmektedir. MHRS Randevu Sistemi’ne giriş yapmak için buraya tıklayabilirsiniz.

  1. Hastane ve Poliklinik Seçimi

MHRS Randevu Sistemi’ne giriş yaptıktan sonra, randevu almak istediğiniz hastaneyi ve polikliniği seçmeniz gerekmektedir. Hastane ve poliklinik seçimini yaptıktan sonra, randevu almak istediğiniz tarihi ve saati seçebilirsiniz.

  1. Kişisel Bilgilerinizi Girin

Randevu almak istediğiniz tarihi ve saati seçtikten sonra, kişisel bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Kişisel bilgilerinizi girdikten sonra, randevunuzu onaylayabilirsiniz.

  1. Randevu Onayı

Randevunuzu onayladıktan sonra, randevu onay mesajı e-posta adresinize veya cep telefonu numaranıza gönderilecektir. Randevu onay mesajında, randevunuzun tarihi, saati, poliklinik adı ve doktor adı yer alacaktır.

  1. Randevu Gününde Hastaneye Başvurun

Randevu gününde, randevu saatinizden en az 15 dakika önce hastaneye başvurmanız gerekmektedir. Hastaneye başvururken, randevu onay mesajınızı ve kimliğinizi yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

Viranşehir Devlet Hastanesi Randevu Alma ile İlgili Faydalı Siteler

Viranşehir Devlet Hastanesi Randevu Alma ile İlgili İndirilebilir Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi