Aircrack Android Full Apk Download

Aircrack Android Full Apk İndir: Kablosuz Ağları Kırmak İçin En İyi Araç

Aircrack Android, Android cihazlar için en popüler kablosuz ağ kırma aracıdır. Kullanımı kolaydır ve çok çeşitli özellikleriyle kablosuz ağları kırmak için ihtiyacınız olan her şeyi sağlar.

Aircrack Android’in Özellikleri

  • Kablosuz ağları taramak ve ağ bilgilerini görüntülemek
  • WEP ve WPA/WPA2 şifrelerini kırmak
  • WPS PIN’lerini hesaplamak ve WPS kilidi açmak
  • Paketleri yakalamak ve analiz etmek
  • Sahte erişim noktaları oluşturmak
  • Ağ trafiğini izlemek

Aircrack Android Nasıl Kullanılır?

Aircrack Android’i kullanmak için öncelikle cihazınıza yüklemeniz gerekir. Apk dosyasını buradan indirebilirsiniz. Dosyayı indirdikten sonra cihazınıza kurun ve çalıştırın.

Aircrack Android’i çalıştırdığınızda ana ekranı göreceksiniz. Bu ekranda kablosuz ağları taramak, ağ bilgilerini görüntülemek, şifreleri kırmak ve diğer işlemleri yapmak için seçenekler bulacaksınız.

Kablosuz Ağları Taramak

Kablosuz ağları taramak için ana ekrandaki “Tara” düğmesine tıklayın. Aircrack Android cihazınızın yakınındaki tüm kablosuz ağları tarayacak ve bir liste halinde gösterecektir.

Ağ Bilgilerini Görüntülemek

Bir ağın bilgilerini görüntülemek için ağ adına tıklayın. Aircrack Android ağın SSID’sini, BSSID’sini, kanalını, şifreleme türünü ve diğer bilgilerini gösterecektir.

Şifreleri Kırmak

Bir ağın şifresini kırmak için ağ adına tıklayın ve ardından “Şifreyi Kır” düğmesine tıklayın. Aircrack Android şifreyi kırmak için çeşitli yöntemler kullanacaktır. Şifre kırma işlemi birkaç dakika veya birkaç saat sürebilir.

WPS PIN’lerini Hesaplamak ve WPS Kilidi Açmak

Bir ağın WPS PIN’ini hesaplamak ve WPS kilidi açmak için ağ adına tıklayın ve ardından “WPS PIN’ini Hesapla” düğmesine tıklayın. Aircrack Android ağın WPS PIN’ini hesaplayacak ve gösterecektir. WPS PIN’ini öğrendikten sonra WPS kilidi açmak için “WPS Kilidi Aç” düğmesine tıklayın.

Paketleri Yakalamak ve Analiz Etmek

Aircrack Android ile kablosuz ağ trafiğini yakalayabilir ve analiz edebilirsiniz. Paketleri yakalamak için ana ekrandaki “Paketleri Yakala” düğmesine tıklayın. Aircrack Android cihazınızın yakınındaki tüm kablosuz ağ trafiğini yakalayacak ve bir dosyaya kaydedecektir. Paketleri analiz etmek için yakaladığınız dosyayı bir paket analiz yazılımına yükleyebilirsiniz.

Sahte Erişim Noktaları Oluşturmak

Aircrack Android ile sahte erişim noktaları oluşturabilirsiniz. Sahte erişim noktaları oluşturmak için ana ekrandaki “Sahte Erişim Noktası Oluştur” düğmesine tıklayın. Aircrack Android istediğiniz SSID ve şifreleme türüyle bir sahte erişim noktası oluşturacaktır.

Ağ Trafiğini İzlemek

Aircrack Android ile kablosuz ağ trafiğini izleyebilirsiniz. Ağ trafiğini izlemek için ana ekrandaki “Ağ Trafiğini İzle” düğmesine tıklayın. Aircrack Android cihazınızın yakınındaki tüm kablosuz ağ trafiğini izleyecek ve bir ekranda gösterecektir.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar

  • Aircrack-ng resmi web sitesi: https://www.aircrack-ng.org/
  • Aircrack-ng Android sürümü indirme sayfası: https://www.aircrack-ng.org/download/
  • Aircrack-ng kullanma kılavuzu: https://www.aircrack-ng.org/docs/
  • Aircrack-ng forumu: https://www.aircrack-ng.org/forum/

Yayımlandı