Ankara Cebeci Tıp Fakültesi Randevu Alma

Ankara Cebeci Tıp Fakültesi Randevu Alma

Ankara Cebeci Tıp Fakültesi, Türkiye’nin en köklü ve saygın tıp fakültelerinden biridir. Fakülte, 1945 yılında kurulmuş olup, günümüzde 6 binin üzerinde öğrenciye eğitim vermektedir. Ankara Cebeci Tıp Fakültesi, çok sayıda bölüm ve klinik ile hizmet vermektedir. Bu bölümler arasında; İç Hastalıkları, Cerrahi, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Göz Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Dermatoloji, Nöroloji, Psikiyatri, Radyoloji ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon yer almaktadır.

Ankara Cebeci Tıp Fakültesi’nde randevu almak için öncelikle hastanenin web sitesine girmeniz gerekmektedir. Web sitesinde yer alan “Randevu Alma” bölümüne tıkladığınızda, randevu alma işlemlerini başlatabilirsiniz. Randevu alma işlemlerini başlatmak için, öncelikle T.C. kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi girmeniz gerekmektedir. Daha sonra, randevu almak istediğiniz bölümü ve doktoru seçmeniz gerekmektedir. Randevu almak istediğiniz tarih ve saati seçtikten sonra, randevunuzu onaylamanız gerekmektedir. Randevunuzu onayladıktan sonra, randevu bilgileriniz e-posta adresinize gönderilecektir.

Ankara Cebeci Tıp Fakültesi’nde randevu almak için başka bir yol da, hastanenin çağrı merkezini aramaktır. Çağrı merkezini aradığınızda, randevu almak istediğiniz bölümü ve doktoru belirtmeniz gerekmektedir. Çağrı merkezi görevlisi, sizin için uygun olan bir tarih ve saatte randevu ayarlayacaktır.

Ankara Cebeci Tıp Fakültesi’nde randevu almak için dikkat etmeniz gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Bu noktalar şunlardır:

  • Randevu almak için en az 1 hafta önceden başvurmanız gerekmektedir.
  • Randevu almak için T.C. kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi bilmeniz gerekmektedir.
  • Randevu almak istediğiniz bölümü ve doktoru seçmeniz gerekmektedir.
  • Randevu almak istediğiniz tarih ve saati seçmeniz gerekmektedir.
  • Randevunuzu onaylamanız gerekmektedir.
  • Randevu bilgileriniz e-posta adresinize gönderilecektir.

Ankara Cebeci Tıp Fakültesi Randevu Alma ile İlgili Faydalı Siteler

  • Ankara Cebeci Tıp Fakültesi Web Sitesi: https://www.cebeci.hacettepe.edu.tr/
  • Ankara Cebeci Tıp Fakültesi Çağrı Merkezi: 0312 305 11 11
  • Ankara Cebeci Tıp Fakültesi Randevu Alma Kılavuzu: https://www.cebeci.hacettepe.edu.tr/randevu-alma-kilavuzu/

Yayımlandı

kategorisi