Beykoz Hastanesi Randevu

Beykoz Devlet Hastanesi Randevu Alma Rehberi

Beykoz Devlet Hastanesi, İstanbul’un Beykoz ilçesinde bulunan bir devlet hastanesidir. Hastane, 1998 yılında hizmete açılmış olup, 250 yatak kapasitelidir. Beykoz Devlet Hastanesi’nde, iç hastalıkları, cerrahi, çocuk hastalıkları, kadın doğum, göz hastalıkları, kulak burun boğaz hastalıkları, ortopedi ve travmatoloji, psikiyatri, radyoloji ve laboratuvar gibi birçok bölüm bulunmaktadır.

Beykoz Devlet Hastanesi’ne randevu almak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

  1. MHRS Randevu Sistemi’ne Giriş Yapın:

Beykoz Devlet Hastanesi’ne randevu almak için öncelikle MHRS Randevu Sistemi’ne giriş yapmanız gerekmektedir. MHRS Randevu Sistemi’ne giriş yapmak için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:

MHRS Randevu Sistemi Giriş

  1. Kimlik Bilgilerinizi Girin:

MHRS Randevu Sistemi’ne giriş yaptıktan sonra, kimlik bilgilerinizi girmeniz gerekmektedir. Kimlik bilgilerinizi girdikten sonra, “Devam” butonuna tıklayın.

  1. Hastane ve Bölüm Seçimi:

Kimlik bilgilerinizi girdikten sonra, hastane ve bölüm seçimi yapmanız gerekmektedir. Hastane olarak “Beykoz Devlet Hastanesi”ni, bölüm olarak ise randevu almak istediğiniz bölümü seçin.

  1. Randevu Tarihi ve Saati Seçimi:

Hastane ve bölüm seçimi yaptıktan sonra, randevu tarihi ve saati seçimi yapmanız gerekmektedir. Randevu tarihi ve saatini seçtikten sonra, “Devam” butonuna tıklayın.

  1. Randevu Onayı:

Randevu tarihi ve saatini seçtikten sonra, randevu onayı almanız gerekmektedir. Randevu onayı almak için, “Randevuyu Onayla” butonuna tıklayın.

  1. Randevu Bilgileri:

Randevu onayı aldıktan sonra, randevu bilgileriniz ekrana gelecektir. Randevu bilgilerinizi yazdırın veya kaydedin.

Beykoz Devlet Hastanesi Randevu Alma ile İlgili Faydalı Siteler ve Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi