Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Online Randevu

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Online Randevu

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi, Türkiye’nin en köklü ve saygın tıp fakültelerinden biridir. Fakülte, 1827 yılında kurulmuştur ve o zamandan beri binlerce öğrenciye tıp eğitimi vermiştir. İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi, günümüzde de Türkiye’nin en iyi tıp fakültelerinden biri olarak kabul edilmektedir.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim almak isteyen öğrenciler, öncelikle üniversite sınavına girmeli ve yeterli puanı almalıdırlar. Daha sonra, fakültenin giriş sınavına girmeleri gerekmektedir. Giriş sınavını geçen öğrenciler, fakülteye kayıt yaptırabilirler.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde eğitim süresi 6 yıldır. İlk üç yıl, temel tıp bilimleri dersleri verilir. Son üç yıl ise, klinik dersler verilir. Öğrenciler, klinik dersler sırasında hastanede staj yaparlar.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olan öğrenciler, tıp doktoru unvanı alırlar. Tıp doktorları, hastanelerde, sağlık ocaklarında ve özel kliniklerde çalışabilirler.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Online Randevu Alma

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde muayene olmak isteyen hastalar, online randevu alabilirler. Online randevu almak için, öncelikle fakültenin web sitesine girmeniz gerekmektedir. Daha sonra, “Randevu Al” bölümüne tıklamalısınız.

Randevu alma sayfasında, öncelikle bölüm seçmeniz gerekmektedir. Daha sonra, doktor seçmeniz ve randevu tarihini ve saatini belirlemeniz gerekmektedir. Son olarak, kişisel bilgilerinizi girerek randevunuzu tamamlayabilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Online Randevu Alma Adresi

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Online Randevu Alma Adresi

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi İletişim Bilgileri

Adres: İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çapa, İstanbul

Telefon: (0212) 414 20 00

Faks: (0212) 414 20 01

E-posta: [email protected]

İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi ile İlgili Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi