Kurban Bayramı Vizesiz Yurtdışı Turları 2017

Kurban Bayramı Vizesiz Yurtdışı Turları 2017

Kurban Bayramı, Türkiye’de resmi tatil olan ve milyonlarca insanın seyahat ettiği önemli bir bayramdır. Bu bayramda vizesiz seyahat edilebilecek birçok ülke bulunmaktadır. İşte Kurban Bayramı’nda vizesiz gidebileceğiniz en iyi yurtdışı tur destinasyonlarından bazıları:

1. Gürcistan

Gürcibat, Türkiye’ye komşu olan ve vizesiz seyahat edilebilen güzel bir ülkedir. Başkenti Tiflis, tarihi binaları, canlı gece hayatı ve lezzetli mutfağıyla ünlüdür. Gürcistan’ın diğer popüler turistik yerleri arasında Batum, Kutaisi ve Kazbegi bulunmaktadır.

2. Azerbaycan

Azerbaycan da Türkiye’ye komşu olan ve vizesiz seyahat edilebilen bir başka ülkedir. Başkenti Bakü, modern gökdelenleri, tarihi sarayları ve canlı kültürüyle ünlüdür. Azerbaycan’ın diğer popüler turistik yerleri arasında Şeki, Gence ve Nahçıvan bulunmaktadır.

3. Moldova

Moldova, Doğu Avrupa’da yer alan ve vizesiz seyahat edilebilen küçük bir ülkedir. Başkenti Kişinev, yeşil parkları, tarihi kiliseleri ve hareketli gece hayatıyla ünlüdür. Moldova’nın diğer popüler turistik yerleri arasında Orhei, Tiraspol ve Bender bulunmaktadır.

4. Ukrayna

Ukrayna, Doğu Avrupa’da yer alan ve vizesiz seyahat edilebilen büyük bir ülkedir. Başkenti Kiev, tarihi manastırları, geniş bulvarları ve canlı kültürüyle ünlüdür. Ukrayna’nın diğer popüler turistik yerleri arasında Lviv, Odessa ve Harkov bulunmaktadır.

5. Bosna-Hersek

Bosna-Hersek, Balkanlar’da yer alan ve vizesiz seyahat edilebilen güzel bir ülkedir. Başkenti Saraybosna, tarihi camileri, Osmanlı mimarisi ve hareketli gece hayatıyla ünlüdür. Bosna-Hersek’in diğer popüler turistik yerleri arasında Mostar, Banja Luka ve Trebinje bulunmaktadır.

6. Sırbistan

Sırbistan, Balkanlar’da yer alan ve vizesiz seyahat edilebilen bir başka ülkedir. Başkenti Belgrad, canlı gece hayatı, tarihi kaleleri ve lezzetli mutfağıyla ünlüdür. Sırbistan’ın diğer popüler turistik yerleri arasında Novi Sad, Niš ve Subotica bulunmaktadır.

7. Karadağ

Karadağ, Balkanlar’da yer alan ve vizesiz seyahat edilebilen küçük bir ülkedir. Başkenti Podgorica, yeşil parkları, tarihi binaları ve hareketli gece hayatıyla ünlüdür. Karadağ’ın diğer popüler turistik yerleri arasında Budva, Kotor ve Ulcinj bulunmaktadır.

8. Arnavutluk

Arnavutluk, Balkanlar’da yer alan ve vizesiz seyahat edilebilen bir başka ülkedir. Başkenti Tiran, tarihi camileri, modern binaları ve hareketli gece hayatıyla ünlüdür. Arnavutluk’un diğer popüler turistik yerleri arasında Berat, Gjirokastër ve Durrës bulunmaktadır.

9. Kosova

Kosova, Balkanlar’da yer alan ve vizesiz seyahat edilebilen genç bir ülkedir. Başkenti Priştine, modern binaları, tarihi camileri ve hareketli gece hayatıyla ünlüdür. Kosova’nın diğer popüler turistik yerleri arasında Prizren, Peja ve Gjakova bulunmaktadır.

10. Makedonya

Makedonya, Balkanlar’da yer alan ve vizesiz seyahat edilebilen bir başka ülkedir. Başkenti Üsküp, tarihi köprüleri, Osmanlı mimarisi ve hareketli gece hayatıyla ünlüdür. Makedonya’nın diğer popüler turistik yerleri arasında Ohri, Bitola ve Struga bulunmaktadır.

Faydalı Siteler:

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi