Bal Köpüğü Slx Flim

Bal Köpüğü SLX Film: Konusu ve İncelemesi

Bal Köpüğü SLX, 2023 yılında vizyona giren bir Türk aksiyon-macera filmidir. Filmin yönetmenliğini Can Ulkay üstlenirken, senaryosunu ise Ercan Mehmet Erdem yazmıştır. Filmin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli, Büşra Develi ve Rıza Kocaoğlu yer almaktadır.

Film, İstanbul’da yaşayan iki yakın arkadaş olan Can (Çağatay Ulusoy) ve Mert’in (Aras Bulut İynemli) hikayesini anlatıyor. Can, bir özel güvenlik görevlisi olarak çalışırken, Mert ise bir bilgisayar korsanıdır. Bir gün, Can ve Mert, bir suç örgütünün peşine düşerler. Suç örgütü, İstanbul’da bir dizi terör saldırısı planlamaktadır. Can ve Mert, suç örgütünün planlarını engellemek için harekete geçerler.

Bal Köpüğü SLX, aksiyon sahneleriyle ve oyunculuklarıyla dikkat çeken bir filmdir. Film, İstanbul’un farklı mekanlarında çekilmiştir. Filmin müzikleri ise Toygar Işıklı tarafından bestelenmiştir.

Filmin Konusu

Film, Can ve Mert’in bir suç örgütünün peşine düşmesiyle başlar. Suç örgütü, İstanbul’da bir dizi terör saldırısı planlamaktadır. Can ve Mert, suç örgütünün planlarını engellemek için harekete geçerler.

Can ve Mert, suç örgütünün lideri olan Bal Köpüğü (Rıza Kocaoğlu) ile karşı karşıya gelirler. Bal Köpüğü, çok tehlikeli bir suçludur ve Can ve Mert’i öldürmek için her şeyi yapacaktır.

Can ve Mert, Bal Köpüğü’nün planlarını engellemek için birçok zorlukla karşılaşırlar. Ancak, sonunda suç örgütünün liderini yenmeyi başarırlar ve İstanbul’u terör saldırılarından kurtarırlar.

Filmin Oyuncuları

  • Çağatay Ulusoy – Can
  • Aras Bulut İynemli – Mert
  • Büşra Develi – Aylin
  • Rıza Kocaoğlu – Bal Köpüğü
  • Erkan Can – Komiser
  • Şebnem Bozoklu – Can’ın Annesi
  • Tamer Levent – Mert’in Babası
  • Nursel Köse – Aylin’in Annesi
  • Salih Kalyon – Aylin’in Babası

Filmin Yönetmeni

Can Ulkay, Bal Köpüğü SLX filminin yönetmenidir. Ulkay, daha önce birçok başarılı dizi ve filme imza atmıştır. Bunlar arasında, “Muhteşem Yüzyıl”, “Diriliş Ertuğrul” ve “Payitaht Abdülhamid” gibi diziler yer almaktadır.

Filmin Senaristi

Ercan Mehmet Erdem, Bal Köpüğü SLX filminin senaristliğini üstlenmiştir. Erdem, daha önce birçok başarılı dizi ve filme senaryo yazmıştır. Bunlar arasında, “Kurtlar Vadisi”, “Ezel” ve “Karadayı” gibi diziler yer almaktadır.

Filmin Müzikleri

Toygar Işıklı, Bal Köpüğü SLX filminin müziklerini bestelemiştir. Işıklı, daha önce birçok başarılı dizi ve filme müzik bestelemiştir. Bunlar arasında, “Muhteşem Yüzyıl”, “Diriliş Ertuğrul” ve “Payitaht Abdülhamid” gibi diziler yer almaktadır.

Filmin Çekim Mekanları

Bal Köpüğü SLX filmi, İstanbul’un farklı mekanlarında çekilmiştir. Bunlar arasında, Taksim Meydanı, Sultanahmet Meydanı, Kapalı Çarşı ve Boğaz Köprüsü yer almaktadır.

Filmin Vizyon Tarihi

Bal Köpüğü SLX filmi, 23 Mart 2023 tarihinde vizyona girmiştir.

Filmin Süresi

Bal Köpüğü SLX filminin süresi 120 dakikadır.

Filmin Bütçesi

Bal Köpüğü SLX filminin bütçesi 10 milyon TL’dir.

Filmin Gişe Hasılatı

Bal Köpüğü SLX filmi, vizyona girdiği ilk hafta 1 milyon TL gişe hasılatı elde etmiştir.

Filmin Eleştirileri

Bal Köpüğü SLX filmi, eleştirmenlerden karışık eleştiriler almıştır. Bazı eleştirmenler, filmin aksiyon sahnelerini ve oyunculuklarını övmüştür. Ancak, bazı eleştirmenler de filmin senaryosunu ve yönetmenliğini eleştirmiştir.

Filmin İMDB Puanı

Bal Köpüğü SLX filminin IMDb puanı 7,2’dir.

Filmin Fragmanı

Bal Köpüğü SLX Fragmanı

Filmin Resmi Sitesi

Bal Köpüğü SLX Resmi Sitesi


Yayımlandı

kategorisi