Konya Medicana Hastanesi Randevu Telefonu

Konya Medicana Hastanesi Randevu Telefonu

Konya Medicana Hastanesi, Konya’da bulunan özel bir hastanedir. Hastane, 2010 yılında hizmete açılmış olup, 150 yatak kapasitelidir. Hastanede, dahiliye, genel cerrahi, kadın doğum, çocuk hastalıkları, kulak burun boğaz, göz hastalıkları, ortopedi ve travmatoloji, üroloji, nöroloji, psikiyatri, dermatoloji, plastik cerrahi, estetik cerrahi ve diş hekimliği olmak üzere 15 farklı bölüm bulunmaktadır.

Konya Medicana Hastanesi’nde randevu almak için 0332 322 22 22 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Randevu hattı, hafta içi 08:00-20:00, hafta sonu ise 09:00-17:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Randevu alırken, adınızı, soyadınızı, doğum tarihinizi, telefon numaranızı ve randevu almak istediğiniz bölümü belirtmeniz gerekmektedir. Ayrıca, randevu saatinizi ve tarihini de belirleyebilirsiniz.

Konya Medicana Hastanesi’nde randevu almak için internet üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. Hastanenin resmi web sitesine girerek, “Randevu Al” bölümüne tıklayabilirsiniz. Daha sonra, adınızı, soyadınızı, doğum tarihinizi, telefon numaranızı ve randevu almak istediğiniz bölümü belirtmeniz gerekmektedir. Ayrıca, randevu saatinizi ve tarihini de belirleyebilirsiniz.

Konya Medicana Hastanesi’nde randevu almak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz:

Faydalı Siteler


Yayımlandı

kategorisi