Poco X3 Pro Ne Zaman Türkiye’Ye Gelecek

Poco X3 Pro Türkiye’ye Ne Zaman Gelecek?

Poco X3 Pro, Xiaomi’nin alt markası Poco tarafından üretilen bir akıllı telefon modelidir. Telefon, 22 Mart 2021’de Hindistan’da piyasaya sürüldü ve kısa sürede büyük ilgi gördü. Poco X3 Pro’nun Türkiye’ye ne zaman geleceği ise merakla bekleniyor.

Poco X3 Pro’nun Türkiye’ye geliş tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı. Ancak, telefonun Türkiye’de Nisan ayı sonunda veya Mayıs ayı başında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Telefonun fiyatı ise henüz bilinmiyor, ancak Hindistan’daki fiyatının yaklaşık 20.000 TL olduğu düşünülürse, Türkiye’deki fiyatının da benzer olması bekleniyor.

Poco X3 Pro, 6,67 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Telefonun ekranı, Full HD+ çözünürlüğe ve 120 Hz yenileme hızına sahip. Poco X3 Pro, Qualcomm Snapdragon 860 işlemcisinden güç alıyor. Telefonun 6 GB veya 8 GB RAM ve 128 GB veya 256 GB depolama alanı seçenekleri bulunuyor.

Poco X3 Pro’nun arka tarafında dörtlü kamera sistemi yer alıyor. Telefonun ana kamerası 48 megapiksel çözünürlüğe sahip. Diğer üç kamera ise 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik sensörü olarak görev yapıyor. Poco X3 Pro’nun ön tarafında ise 20 megapiksel çözünürlüğe sahip bir selfie kamerası bulunuyor.

Poco X3 Pro, 5.160 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip. Telefonun bataryası, 33W hızlı şarjı destekliyor. Poco X3 Pro, Android 11 işletim sistemiyle kutudan çıkıyor. Telefonun MIUI 12 kullanıcı arayüzü bulunuyor.

Poco X3 Pro, güçlü özellikleri ve uygun fiyatı ile dikkat çeken bir akıllı telefon modeli. Telefonun Türkiye’ye geliş tarihi henüz resmi olarak açıklanmadı, ancak telefonun Nisan ayı sonunda veya Mayıs ayı başında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Faydalı Siteler:

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi