Limitsiz Redli Silver

Limitsiz Redli Silver: Konusu ve İncelemesi

Limitsiz Redli Silver, 2011 yılında vizyona giren bir Amerikan bilimkurgu aksiyon filmidir. Film, Bradley Cooper, Robert De Niro, Abbie Cornish ve Andrew Howard’ın başrollerini paylaştığı, Neil Burger tarafından yönetilen ve Eric Warren Singer ve Leslie Dixon tarafından yazılan bir senaryoya dayanmaktadır. Film, bir grup bilim insanının, insan beyninin potansiyelini %100’e kadar kullanmasını sağlayan bir ilaç olan NZT-48’i geliştirmesini konu almaktadır.

Film, Eddie Morra (Bradley Cooper) adlı bir yazarın, NZT-48’i almasıyla başlar. İlaç, Eddie’nin zekasını, hafızasını ve öğrenme yeteneğini önemli ölçüde artırır. Eddie, ilacı kullanarak kısa sürede başarılı bir yazar olur ve çok para kazanır. Ancak, ilacı kullanmaya devam ettikçe, yan etkileriyle de karşılaşmaya başlar. Eddie, uykusuzluk, halüsinasyonlar ve paranoya gibi sorunlar yaşamaya başlar. Ayrıca, ilaca bağımlı hale gelir ve ilacı kullanmayı bıraktığında, hayatı altüst olur.

Limitsiz Redli Silver, insan beyninin potansiyeli ve ilaçların insan hayatı üzerindeki etkileri gibi konuları ele alan bir filmdir. Film, görsel efektleri, aksiyon sahneleri ve oyunculuklarıyla beğeni toplamıştır. Film, 100 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilmiş ve dünya çapında 370 milyon dolarlık bir hasılat elde etmiştir.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi