Sakarya Tozlu Yenikent Devlet Hastanesi Randevu Alma

Sakarya Tozlu Yenikent Devlet Hastanesi Randevu Alma

Sakarya Tozlu Yenikent Devlet Hastanesi, Sakarya ilinin Tozlu Yenikent ilçesinde bulunan bir devlet hastanesidir. Hastane, 2018 yılında hizmete açılmış olup, 100 yatak kapasitelidir. Hastanede, dahiliye, genel cerrahi, kadın doğum, çocuk sağlığı ve hastalıkları, kulak burun boğaz, göz, ortopedi, üroloji, nöroloji, psikiyatri, dermatoloji, fizik tedavi ve rehabilitasyon, radyoloji, laboratuvar ve eczane olmak üzere 15 bölüm bulunmaktadır.

Hastanede, randevu alma işlemleri internet üzerinden, telefonla veya bizzat hastaneye giderek yapılabilir.

İnternet Üzerinden Randevu Alma

İnternet üzerinden randevu almak için, öncelikle Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü web sitesine girmeniz gerekmektedir. Daha sonra, “Randevu Alma” sekmesine tıklayarak, randevu alma sayfasına ulaşabilirsiniz.

Randevu alma sayfasında, öncelikle randevu almak istediğiniz hastaneyi seçmeniz gerekmektedir. Daha sonra, randevu almak istediğiniz bölümü ve doktoru seçerek, randevu tarihini ve saatini belirleyebilirsiniz.

Randevu bilgilerinizi girdikten sonra, “Randevu Al” butonuna tıklayarak, randevunuzu alabilirsiniz. Randevu aldığınızda, size bir randevu numarası verilecektir. Bu randevu numarasını, randevu gününde hastaneye gittiğinizde yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

Telefonla Randevu Alma

Telefonla randevu almak için, 0342 222 00 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bu numarayı aradığınızda, hastanedeki randevu servislerine bağlanacaksınız. Randevu servislerine bağlandıktan sonra, randevu almak istediğiniz hastaneyi, bölümü ve doktoru belirterek, randevu tarihini ve saatini belirleyebilirsiniz.

Randevu bilgilerinizi girdikten sonra, randevu servisleri tarafından size bir randevu numarası verilecektir. Bu randevu numarasını, randevu gününde hastaneye gittiğinizde yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

Bizzat Hastaneye Giderek Randevu Alma

Bizzat hastaneye giderek randevu almak için, hastanenin randevu bölümüne gitmeniz gerekmektedir. Randevu bölümüne gittiğinizde, randevu almak istediğiniz hastaneyi, bölümü ve doktoru belirterek, randevu tarihini ve saatini belirleyebilirsiniz.

Randevu bilgilerinizi girdikten sonra, randevu bölümünden size bir randevu numarası verilecektir. Bu randevu numarasını, randevu gününde hastaneye gittiğinizde yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

Randevu İptali

Randevunuzu iptal etmek için, internet üzerinden, telefonla veya bizzat hastaneye giderek işlem yapabilirsiniz.

İnternet üzerinden randevunuzu iptal etmek için, Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü web sitesine girmeniz gerekmektedir. Daha sonra, “Randevu Alma” sekmesine tıklayarak, randevu alma sayfasına ulaşabilirsiniz.

Randevu alma sayfasında, öncelikle randevu almak istediğiniz hastaneyi seçmeniz gerekmektedir. Daha sonra, randevu almak istediğiniz bölümü ve doktoru seçerek, randevu tarihini ve saatini belirleyebilirsiniz.

Randevu bilgilerinizi girdikten sonra, “Randevu İptal Et” butonuna tıklayarak, randevunuzu iptal edebilirsiniz.

Telefonla randevunuzu iptal etmek için, 0342 222 00 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Bu numarayı aradığınızda, hastanedeki randevu servislerine bağlanacaksınız. Randevu servislerine bağlandıktan sonra, randevunuzu iptal etmek istediğinizi belirterek, randevu numaranızı vermeniz gerekmektedir.

Randevu servisleri tarafından randevunuz iptal edilecektir.

Bizzat hastaneye giderek randevunuzu iptal etmek için, hastanenin randevu bölümüne gitmeniz gerekmektedir. Randevu bölümüne gittiğinizde, randevunuzu iptal etmek istediğinizi belirterek, randevu numaranızı vermeniz gerekmektedir.

Randevu bölümünden randevunuz iptal edilecektir.


Yayımlandı

kategorisi