Assassins Creed Android Apk

Assassin’s Creed Android APK: Gizliliğin ve Suikastın Dünyasına Dalın

Assassin’s Creed, Ubisoft tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir aksiyon-macera video oyunu serisidir. Seri, gizliliğe, suikasta ve tarihsel olaylara odaklanmaktadır. İlk oyun 2007 yılında piyasaya sürüldü ve o zamandan beri birçok devam oyunu ve yan oyun yayınlandı. Assassin’s Creed, eleştirmenler ve oyuncular tarafından beğenildi ve dünya çapında milyonlarca kopya sattı.

Konu

Assassin’s Creed serisi, gizli bir suikastçı örgütü olan Suikastçılar ve onların ezeli düşmanları olan Tapınakçılar arasındaki mücadeleyi konu almaktadır. Suikastçılar, özgür iradeyi ve barışı savunurken, Tapınakçılar, düzeni ve kontrolü sağlamak için her türlü yolu kullanmaktadır.

Serinin ilk oyunu, 1191 yılında Üçüncü Haçlı Seferi sırasında geçmektedir. Oyuncu, Suikastçı Altaïr Ibn-La’Ahad’ı kontrol etmektedir. Altaïr, Tapınakçılar tarafından ele geçirilen bir elmayı geri almak için görevlendirilmiştir. Oyun boyunca Altaïr, çeşitli görevleri tamamlayarak elmayı geri almaya çalışmaktadır.

Serinin diğer oyunları da farklı tarihsel dönemlerde geçmektedir. Assassin’s Creed II, 15. yüzyıl İtalya’sında geçmektedir. Oyuncu, Suikastçı Ezio Auditore da Firenze’yi kontrol etmektedir. Ezio, ailesinin intikamını almak ve Tapınakçılar’ı durdurmak için görevlendirilmiştir.

Assassin’s Creed Brotherhood, Assassin’s Creed II’nin devam oyunudur. Oyun, 16. yüzyıl Roma’sında geçmektedir. Oyuncu, Ezio Auditore da Firenze’yi kontrol etmeye devam etmektedir. Ezio, Suikastçılar’ın lideri olmak için mücadele etmektedir.

Assassin’s Creed Revelations, Assassin’s Creed Brotherhood’un devam oyunudur. Oyun, 16. yüzyıl Konstantinopolis’inde geçmektedir. Oyuncu, Ezio Auditore da Firenze’yi kontrol etmeye devam etmektedir. Ezio, Altaïr Ibn-La’Ahad’ın izlerini takip ederek Tapınakçılar’ın gizli planlarını ortaya çıkarmaya çalışmaktadır.

Assassin’s Creed III, 18. yüzyıl Kuzey Amerika’sında geçmektedir. Oyuncu, Suikastçı Ratonhnhaké:ton’ı kontrol etmektedir. Ratonhnhaké:ton, İngiliz ordusuna karşı savaşan Kızılderili bir savaşçıdır.

Assassin’s Creed IV: Black Flag, 18. yüzyıl Karayipler’inde geçmektedir. Oyuncu, korsan Edward Kenway’i kontrol etmektedir. Edward, hazine arayışında olan bir korsandır.

Assassin’s Creed Unity, 18. yüzyıl Fransa’sında geçmektedir. Oyuncu, Suikastçı Arno Dorian’ı kontrol etmektedir. Arno, Fransız Devrimi’ne katılan bir genç adamdır.

Assassin’s Creed Syndicate, 19. yüzyıl Londra’sında geçmektedir. Oyuncu, Suikastçılar Jacob ve Evie Frye’ı kontrol etmektedir. Jacob ve Evie, Tapınakçılar’ın kontrolündeki Londra’yı kurtarmaya çalışmaktadır.

Assassin’s Creed Origins, MÖ 49 yılında Mısır’da geçmektedir. Oyuncu, Suikastçı Bayek of Siwa’yı kontrol etmektedir. Bayek, oğlunun ölümünün intikamını almak için görevlendirilmiştir.

Assassin’s Creed Odyssey, MÖ 431 yılında Yunanistan’da geçmektedir. Oyuncu, Suikastçı Kassandra veya Alexios’u kontrol etmektedir. Kassandra veya Alexios, Yunanistan’ı Pers işgalinden kurtarmaya çalışmaktadır.

Assassin’s Creed Valhalla, 9. yüzyıl İngiltere’sinde geçmektedir. Oyuncu, Suikastçı Eivor Varinsdottir veya Eivor Varinson’u kontrol etmektedir. Eivor, İngiltere’yi Viking istilasından kurtarmaya çalışmaktadır.

Faydalı Siteler ve İlgili Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi