Zeki Kılıçaslan Randevu

Zeki Kılıçaslan Randevu: Bir Aşk Hikayesi

Zeki Kılıçaslan Randevu, 2018 yılında vizyona giren bir Türk romantik komedi filmidir. Filmin yönetmenliğini Çağan Irmak, senaristliğini ise Levent Kazak yapmıştır. Filmin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah ve Salih Bademci yer almaktadır.

Film, küçük bir kasabada yaşayan Zeki Kılıçaslan (Kıvanç Tatlıtuğ) adlı bir gencin hikayesini anlatmaktadır. Zeki, kasabanın en güzel kızı olan Aylin (Farah Zeynep Abdullah) ile tanışır ve ona aşık olur. Ancak Aylin, Zeki’nin duygularına karşılık vermez. Zeki, Aylin’in kalbini kazanmak için elinden geleni yapar, ancak bir türlü başarılı olamaz.

Bir gün, Zeki’nin babası (Salih Bademci) ölür. Zeki, babasının ölümünden sonra kasabadan ayrılmaya karar verir. Ancak Aylin, Zeki’nin gitmesini istemez ve ona bir şans daha vermeye karar verir. Zeki ve Aylin, sonunda mutlu bir çift olurlar.

Zeki Kılıçaslan Randevu, aşkın gücünü ve insanların birbirlerine olan bağlılığını konu alan bir filmdir. Film, izleyicilere umut ve mutluluk veren bir hikaye anlatmaktadır.

Konuyla Alakalı Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi