Forum Istanbul Nasıl Gidilir

Forum İstanbul’a Nasıl Gidilir?

Forum İstanbul, İstanbul’un Bayrampaşa ilçesinde bulunan bir alışveriş merkezidir. 2009 yılında açılan alışveriş merkezi, 490.000 metrekarelik bir alana yayılmıştır. Forum İstanbul’da 300’den fazla mağaza, 10 sinema salonu, bir bowling salonu, bir buz pateni pisti ve bir lunapark bulunmaktadır.

Forum İstanbul’a ulaşım oldukça kolaydır. Alışveriş merkezine özel araçla, toplu taşıma araçlarıyla veya taksiyle ulaşabilirsiniz.

Özel Araçla Ulaşım

Forum İstanbul’a özel araçla ulaşmak için TEM Otoyolu’nu kullanabilirsiniz. Otoyoldan Bayrampaşa çıkışından çıktıktan sonra, Forum İstanbul tabelalarını takip ederek alışveriş merkezine ulaşabilirsiniz.

Toplu Taşıma Araçlarıyla Ulaşım

Forum İstanbul’a toplu taşıma araçlarıyla ulaşmak için metro, tramvay veya otobüs kullanabilirsiniz.

  • Metro: M1 (Yenikapı-Atatürk Havalimanı) metro hattını kullanarak Forum İstanbul’a ulaşabilirsiniz. Metro hattının Forum İstanbul durağında inerek alışveriş merkezine yürüyerek ulaşabilirsiniz.
  • Tramvay: T1 (Bağcılar-Kabataş) tramvay hattını kullanarak Forum İstanbul’a ulaşabilirsiniz. Tramvay hattının Forum İstanbul durağında inerek alışveriş merkezine yürüyerek ulaşabilirsiniz.
  • Otobüs: 93T (Yenibosna-Otogar), 97T (Avcılar-Otogar), 98T (Beylikdüzü-Otogar) ve 99 (Avcılar-Otogar) numaralı otobüs hatlarını kullanarak Forum İstanbul’a ulaşabilirsiniz. Otobüs hatlarının Forum İstanbul durağında inerek alışveriş merkezine yürüyerek ulaşabilirsiniz.

Taksiyle Ulaşım

Forum İstanbul’a taksiyle ulaşmak için herhangi bir taksi durağından taksiye binebilirsiniz. Taksi şoförüne Forum İstanbul’a gitmek istediğinizi söylemeniz yeterlidir.

Faydalı Siteler ve Dosyalar


Yayımlandı

kategorisi