Bal Z Io

Bal Zio: Bir Aşk Hikayesi

Bal Zio, 1982 yılında yayınlanan ve yönetmenliğini Atıf Yılmaz’ın yaptığı Türk romantik dram filmidir. Film, aynı adlı romandan uyarlanmıştır. Başrollerini Türkan Şoray ve Kadir İnanır paylaşmaktadır.

Film, genç bir kadın olan Aylin (Türkan Şoray) ve zengin bir iş adamı olan Zülfü (Kadir İnanır) arasındaki aşkı konu almaktadır. Aylin, Zülfü’nün şirketinde sekreter olarak çalışmaktadır. Zülfü, Aylin’e aşık olur ve ona evlenme teklif eder. Ancak Aylin, Zülfü’nün geçmişini bildiği için teklifini reddeder.

Zülfü, Aylin’i ikna etmek için elinden geleni yapar. Ancak Aylin, Zülfü’nün geçmişini unutamaz. Bir gün, Aylin’in annesi ölür. Aylin, annesinin cenazesinden sonra Zülfü’nün yanına gider ve ona evlenme teklifini kabul ettiğini söyler.

Aylin ve Zülfü evlenirler. Ancak Aylin, Zülfü’nün geçmişini unutamaz. Bir gün, Aylin Zülfü’nün eski sevgilisiyle karşılaşır. Aylin, Zülfü’nün kendisini aldattığını düşünür ve onu terk eder.

Zülfü, Aylin’i geri kazanmak için elinden geleni yapar. Ancak Aylin, Zülfü’yü affedemez. Bir gün, Aylin Zülfü’nün öldüğünü öğrenir. Aylin, Zülfü’nün mezarına gider ve ona olan aşkını itiraf eder.

Bal Zio’nun Konusu Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayabileceğiniz Siteler:

Bal Zio ile İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi