Yağmurdan Once Yağmurdan Sonra Filmini Izle Turkce Dublaj

Yağmurdan Önce Yağmurdan Sonra: Bir Aşk ve Kayıp Hikayesi

“Yağmurdan Önce Yağmurdan Sonra”, 2017 yılında vizyona giren, Serdar Akar’ın yönettiği ve başrollerinde Caner Cindoruk, Farah Zeynep Abdullah ve Büşra Develi’nin yer aldığı Türk romantik dram filmidir. Film, bir aşk üçgeninin karmaşık dinamiklerini ve kaybın yıkıcı etkilerini araştırıyor.

Konu Özeti

Film, İstanbul’da yaşayan başarılı bir iş adamı olan Kerem (Caner Cindoruk) ile tanışmamızla başlıyor. Kerem, güzel ve zeki bir kadın olan Deniz (Farah Zeynep Abdullah) ile evlidir. Ancak evlilikleri, Kerem’in işine olan bağlılığı ve Deniz’in çocuk sahibi olma arzusu arasındaki çatışma nedeniyle sorunlar yaşamaktadır.

Bir gün Kerem, eski sevgilisi Elif (Büşra Develi) ile karşılaşır. Elif, yıllar önce Kerem’i terk etmiş ve başka biriyle evlenmiştir. Ancak ikisi arasındaki kıvılcım hala canlıdır ve kısa süre sonra gizli bir ilişkiye başlarlar.

Deniz, kocasının sadakatsizliğini öğrenince yıkılır. Kerem’den boşanır ve hayatına devam etmeye çalışır. Ancak kaybın acısıyla başa çıkmakta zorlanır ve depresyona girer.

Öte yandan Kerem, Elif ile olan ilişkisi de sorunlarla doludur. Elif’in kocası, ilişkilerini öğrenince öfkelenir ve Kerem’i tehdit eder. Kerem, Elif’i korumak için her şeyi yapmaya hazırdır, ancak ilişkilerinin geleceği belirsizdir.

Karakterler

  • Kerem (Caner Cindoruk): Başarılı bir iş adamı olan Kerem, evliliğinde sorunlar yaşamaktadır. Eski sevgilisi Elif ile karşılaştıktan sonra gizli bir ilişkiye başlar.
  • Deniz (Farah Zeynep Abdullah): Kerem’in güzel ve zeki karısı Deniz, çocuk sahibi olma arzusu ile kocasının işine olan bağlılığı arasında kalmıştır.
  • Elif (Büşra Develi): Kerem’in eski sevgilisi Elif, yıllar önce onu terk etmiş ve başka biriyle evlenmiştir. Ancak Kerem ile olan ilişkisi hala canlıdır.

Temalar

“Yağmurdan Önce Yağmurdan Sonra”, aşk, kayıp, ihanet ve fedakarlık gibi evrensel temaları araştırıyor. Film, aşkın hem güzel hem de yıkıcı olabileceğini ve kaybın üstesinden gelmenin zorlu bir süreç olduğunu gösteriyor.

Eleştirel Karşılama

“Yağmurdan Önce Yağmurdan Sonra”, eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler aldı. Filmin güçlü oyunculuk performansları, duygusal derinliği ve gerçekçi karakterleri övüldü. Film, 2018 Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde En İyi Film ve En İyi Yönetmen dahil olmak üzere birçok ödül kazandı.

İlgili Dosyalar ve Siteler


Yayımlandı

kategorisi