Vizyona Girecek 3 Boyutlu Filmler

Vizyona Girecek 3 Boyutlu Filmler: Sinema Deneyiminin Yeni Boyutu

3 boyutlu (3D) filmler, son yıllarda sinema deneyimini kökten değiştirerek izleyicileri aksiyonun tam ortasına taşıyor. İşte vizyona girecek ve Google arama motorunda ilk sayfada çıkacak kadar kaliteli olan en çok beklenen 3D filmlerden bazıları:

Avatar: Suyun Yolu (16 Aralık 2022)

James Cameron’un destansı bilim kurgu serisinin uzun zamandır beklenen devamı olan Avatar: Suyun Yolu, Pandora’nın büyüleyici su altı dünyasına dalıyor. Jake Sully ve Neytiri’nin ailesi, yeni bir tehdit ortaya çıktığında evlerini korumak için savaşmak zorunda kalıyor.

Ant-Man ve Wasp: Quantumania (17 Şubat 2023)

Marvel Sinematik Evreni’nin 31. filmi olan Ant-Man ve Wasp: Quantumania, Scott Lang ve Hope van Dyne’ı Kuantum Diyarı’nın gizemli ve tehlikeli dünyasına geri götürüyor. Kang the Conqueror ile karşı karşıya gelen ikili, zamanın ve uzayın kaderini belirlemek için savaşmak zorunda kalıyor.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 (5 Mayıs 2023)

Marvel’in sevilen uzay macerası serisinin üçüncü bölümü olan Guardians of the Galaxy Vol. 3, ekibi yeni bir maceraya atıyor. Peter Quill, Gamora’nın kaybıyla yüzleşirken, ekip geçmişleriyle ve gelecekleriyle ilgili zor kararlar vermek zorunda kalıyor.

The Flash (23 Haziran 2023)

DC Genişletilmiş Evreni’nin en çok beklenen filmlerinden biri olan The Flash, Barry Allen’ın zaman yolculuğu güçlerini keşfetmesini konu alıyor. Flashpoint olayını düzeltmeye çalışan Barry, kendi zaman çizelgesini ve sevdiklerini tehlikeye atıyor.

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (14 Temmuz 2023)

Tom Cruise’un aksiyon dolu casusluk serisinin yedinci bölümü olan Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One, Ethan Hunt’ı bir kez daha dünyayı kurtarmak için tehlikeli bir göreve gönderiyor. Film, Cruise’un imzası niteliğindeki nefes kesici dublörleri ve heyecan verici aksiyon sahneleriyle dolu.

Transformers: Rise of the Beasts (9 Haziran 2023)

Transformers serisinin en son bölümü olan Transformers: Rise of the Beasts, Optimus Prime ve Bumblebee’yi 1990’ların New York City’sine götürüyor. İkili, Maximals ve Predacons adlı yeni bir Transformers ırkıyla karşı karşıya geliyor.

John Wick: Chapter 4 (24 Mart 2023)

Keanu Reeves’in ikonik suikastçısını konu alan John Wick serisinin dördüncü bölümü olan John Wick: Chapter 4, Wick’in geçmişinden gelen düşmanlarla yüzleşmesini konu alıyor. Film, Reeves’in olağanüstü dövüş becerilerini ve nefes kesici aksiyon sahnelerini sergiliyor.

Creed III (3 Mart 2023)

Rocky serisinin bir yan ürünü olan Creed III, Adonis Creed’in boks kariyerinin bir sonraki bölümünü konu alıyor. Creed, çocukluk arkadaşı ve eski rakibi Damian “Dame” Anderson ile yüzleşmek zorunda kalıyor.

Scream VI (10 Mart 2023)

Korku serisinin altıncı bölümü olan Scream VI, Ghostface’in New York City’ye taşınmasını konu alıyor. Sam, Tara, Mindy ve Chad, maskeli katilin yeni bir terör saltanatına karşı savaşmak zorunda kalıyor.

The Super Mario Bros. Movie (7 Nisan 2023)

Nintendo’nun sevilen video oyunu serisine dayanan The Super Mario Bros. Movie, Mario ve Luigi’nin Mantar Krallığı’nı kurtarmak için Bowser’a karşı savaşmasını konu alıyor. Film, oyunların klasik karakterlerini ve dünyalarını canlı bir şekilde hayata geçiriyor.

Faydalı Siteler:

İlgili Dosyalar:


Yayımlandı

kategorisi