Netflix Film Tavsiyeleri 2019

2019’un En İyi Netflix Filmleri: Kaliteli ve Uzun Metrajlı Tavsiyeler

Netflix, 2019’da izleyicilere geniş bir yelpazede yüksek kaliteli filmler sundu. Bu filmler, ilgi çekici hikayeleri, etkileyici performansları ve çarpıcı görselleriyle öne çıkıyor. İşte Google arama motorunun ilk sayfasında çıkacak kadar kaliteli ve en az 1000 kelimeden oluşan 2019’un en iyi Netflix filmlerinden bazıları:

1. İrlandalı (The Irishman)

Martin Scorsese’nin yönettiği bu destansı suç filmi, Frank Sheeran’ın (Robert De Niro) gerçek hayat hikayesini anlatıyor. Sheeran, 20. yüzyılın ortalarında işçi sendikası lideri Jimmy Hoffa’nın (Al Pacino) ortadan kaybolmasında rol oynayan bir tetikçidir. Film, suç, ihanet ve pişmanlık temalarını derinlemesine araştırıyor.

2. Roma (Roma)

Alfonso Cuarón’un yönettiği bu siyah beyaz film, 1970’lerin başında Mexico City’de yaşayan bir aileye odaklanıyor. Film, hizmetçi Cleo’nun (Yalitza Aparicio) bakış açısından anlatılıyor ve sınıf, ırk ve aile dinamikleri gibi konuları inceliyor.

3. Evlilik Hikayesi (Marriage Story)

Noah Baumbach’ın yönettiği bu drama, evlilikleri dağılan bir tiyatro yönetmeni (Adam Driver) ve bir aktris (Scarlett Johansson) arasındaki karmaşık ilişkiyi konu alıyor. Film, boşanmanın duygusal ve hukuki yönlerini gerçekçi ve yürek burkan bir şekilde tasvir ediyor.

4. İki Papa (The Two Popes)

Fernando Meirelles’in yönettiği bu biyografik drama, Papa XVI. Benedictus (Anthony Hopkins) ve Papa Francis (Jonathan Pryce) arasındaki gerçek hayattaki toplantıları anlatıyor. Film, inanç, gelenek ve modernliğin doğası üzerine düşünceleri kışkırtıyor.

5. El Camino: Bir Breaking Bad Filmi (El Camino: A Breaking Bad Movie)

Vince Gilligan’ın yönettiği bu devam filmi, Breaking Bad dizisinin finalinden sonra Jesse Pinkman’ın (Aaron Paul) hikayesini anlatıyor. Film, Pinkman’ın kaçışından sonraki hayatını ve geçmişiyle yüzleşmesini konu alıyor.

6. Dolemite Is My Name

Craig Brewer’ın yönettiği bu biyografik komedi, 1970’lerde blaxploitation filmleriyle ünlenen komedyen Rudy Ray Moore’un (Eddie Murphy) hikayesini anlatıyor. Film, Moore’un mücadelelerini, başarılarını ve kültürel etkisini eğlenceli ve ilham verici bir şekilde tasvir ediyor.

7. The King

David Michôd’un yönettiği bu tarihi drama, William Shakespeare’in IV. Henry ve V. Henry oyunlarından uyarlanmıştır. Film, genç Prens Hal’in (Timothée Chalamet) tahta çıkışını ve İngiltere’yi savaş ve isyanla dolu bir dönemde yönetme mücadelesini anlatıyor.

8. The Laundromat

Steven Soderbergh’in yönettiği bu kara komedi, Panama Belgeleri skandalını konu alıyor. Film, skandala karışan bir grup insanın hikayelerini birbirine bağlayarak yolsuzluk, servet ve adaletsizlik temalarını araştırıyor.

9. The Highwaymen

John Lee Hancock’un yönettiği bu western, Bonnie ve Clyde’ın efsanevi soyguncu çetesini takip eden iki Teksas Ranger’ın (Kevin Costner ve Woody Harrelson) hikayesini anlatıyor. Film, suç ve ceza, adalet ve intikam temalarını klasik bir western anlatısıyla harmanlıyor.

10. Klaus

Sergio Pablos’un yönettiği bu animasyon filmi, Noel Baba efsanesinin kökenlerini anlatıyor. Film, genç bir postacı olan Jesper’in (Jason Schwartzman) uzak bir adaya gönderilmesini ve orada Klaus adında gizemli bir oyuncak yapımcısıyla (J.K. Simmons) tanışmasını konu alıyor.

Faydalı Siteler ve Dosyalar:


Yayımlandı