Chelsea Vs Man City Maçını Canlı Yayınla: Ücretsiz İzleyebilir Misiniz?

Manchester City, Premier Lig şampiyonluğunu savunmak için bugün Stamford Bridge’de Chelsea’ye karşı zorlu bir mücadeleye başlıyor. Citizens, bu sezonun çoğunda olduğu gibi, bu maçta da favori olarak görülüyor. Ancak geçen sezon Chelsea ile ligde oynadıkları iki maçta da berabere kalarak öğrendikleri gibi, futbol asla garanti vermez.

Chelsea vs Man City Canlı Yayını Ücretsiz İzlenebilir mi?

Kablo TV’niz olmasa bile, pazarınızda NBC’yi içeren herhangi bir canlı TV yayın hizmetinde maçı izleyebilirsiniz. Bunlardan üçü–Fubo (“Pro” kanal planı), YouTube TV (“Temel Plan”) ve DirecTV Stream (“Eğlence” kanal planı veya üstü)–çoğu pazarda NBC’yi içerir ve ücretsiz deneme sürümleri sunar, böylece Chelsea vs Man City maçını ücretsiz izleyebilirsiniz.

Fubo’nun ücretsiz deneme süresi yedi gündür ve uyumlu bir akış cihazınız olduğu sürece maçı 4K olarak izleme olanağı sunar, bu nedenle önerilen en iyi seçenek budur. Ancak YouTube TV ve DirecTV Stream de gayet iyi seçeneklerdir.

Chelsea vs Man City Maçını İzlemenin En Ucuz Yolu

Eğer ücretsiz deneme sürümlerini zaten kullandıysanız ya da sadece mümkün olan en ucuz şekilde Premier Lig maçlarını izlemek istiyorsanız, Peacock sezon boyunca sahip olmanız gereken bir akış hizmetidir.

Aylık sadece 8 dolar ya da yıllık 80 dolar olan “Premium” plan, televizyonda yayınlanmayan veya NBC’de gösterilmeyen her EPL maçını içerir. USA Network veya CNBC’de yayınlanan maçlar canlı olarak Peacock’ta yer almaz, ancak ertesi gün tekrarını izleyebilirsiniz.

Yurt Dışından Chelsea vs Man City Maçını Nasıl İzlersiniz

ABD dışında yaşıyorsanız, sanal özel ağ (VPN) kullanarak ABD’deki bir dijital sunucuya bağlanabilir ve coğrafi kısıtlamaları aşabilirsiniz. Yani, yukarıda bahsedilen yayın hizmetlerinden birine aboneyseniz, VPN kullanarak ABD dışından bile bu hizmetlere erişebilirsiniz, hatta teknik olarak sadece ABD’ye yönelik olsalar bile.

NordVPN hızlı ve kullanımı kolaydır, ayrıca 30 günlük para iade garantisi ile riski en aza indirir. Veya daha fazla seçenek arıyorsanız, en iyi VPN hizmetleri veya en iyi VPN fırsatları listelerimize göz atabilirsiniz.


Yayımlandı

kategorisi