Microsoft Uygulamaları 25 Dolara Ömür Boyu Lisans Satın Alın!

Word, Excel, PowerPoint ve daha fazlasına ömür boyu erişim sağlayabileceğiniz Microsoft Office 2019 lisansını sadece $24.97’a sınırlı bir süre için alabilirsiniz.

Bugünün abonelik ücretlerinden dolayı kredi kartınız yorulmuş olabilir. Peacock aboneliğinizi iptal edip Yellowstone’un sonunu izlememek ya da Prime’ın iki günlük hızlı teslimatını bırakmak istemeyebilirsiniz, ancak Microsoft 365 aboneliğinizi ömür boyu Microsoft Office lisansı ile değiştirebilirsiniz.

Aylık $7 (ya da yıllık $70) ödeme yapmak yerine, bir kez ödeme yaparak uygulamaları istediğiniz kadar kullanabilirsiniz. Şu anda, Windows için olan bu yazılım paketi $24.97 gibi düşük bir fiyata satılıyor (normalde $229).

Hangi Uygulamalar Dahil?

Microsoft Office 2019, en yeni sürüm olmayabilir, ancak uygulamaları kullanmak için en uygun fiyatlı seçenektir ve tasarımına çok önem vermeyenler için idealdir. Ayrıca, klasik ve zamansız bir tasarıma sahiptir.

İşte alacağınız uygulamaların listesi:

  • Word
  • Excel
  • PowerPoint
  • Outlook
  • OneNote
  • Publisher
  • Access

Microsoft 365 ve Ömür Boyu Lisans Arasındaki Farklar

Eğer Microsoft 365’in OneDrive depolaması, mobil uygulama erişimi ve bulut tabanlı yedeklemelerini tam anlamıyla kullanmıyorsanız, bu satın alma sizin için mantıklı bir tercih olacaktır. Sadece uygulamalara ihtiyaç duyanlar, Microsoft Office’i indirmekle fazlasıyla rahat edeceklerdir.

Aslında, bu lisansı abonelikten daha çok sevebilirsiniz. Uygulamalar doğrudan bilgisayarınıza indiriliyor, bulutta barındırılmıyor. Bu, yerleşik bulut yedeklemelerinin olmadığı anlamına gelir, ancak çevrimdışı çalışmanın zorluklarıyla uğraşmanıza da gerek kalmaz.

Ayrıca, Microsoft 365’e Copilot’un yapay zeka özellikleri eklendikten sonra bu özelliklerden kaçınmak isteyebilirsiniz. Herkes, sanal bir robotun işlerine müdahale etmesinden hoşlanmaz, ve bu klasik uygulamalar size bu konuda rahatsızlık vermeyecektir. Windows için Microsoft Office 2019 indirimi kısa süre içinde sona erecek, bu yüzden $24.97’a (normalde $229) indiriminizi şimdi alın. Kupon gerekmez.


Yayımlandı

kategorisi