Mafia: The Old Country Sicilya’ya Taşınıyor

Gamescom Opening Night Live’ın finalinde, geliştirici Hangar 13, serinin yeni oyunu Mafia: The Old Country’yi duyurdu. Oyunla ilgili fazla detay verilmedi, ancak 12 Aralık 2024’te gerçekleşecek The Game Awards’ta daha fazla bilginin paylaşılacağı doğrulandı.

Fragman, masasında bir av tüfeği ve masaya saplanmış bir sustalı bulunan bir adamın uyanışını gösteriyor. Ardından, balkondan görünen güzel bir manzarayla birlikte Mafia: The Old Country başlığı ekrana geliyor. Şimdilik oyun hakkında bildiklerimiz bu kadar.

YouTube videosunun açıklamasında şunlar yazıyor: “Mafia: The Old Country’de organize suçun kökenlerini keşfedin; 1900’lerin Sicilya’sının acımasız yeraltı dünyasında geçen sert bir mafya hikayesi. Eleştirmenlerce beğenilen Mafia serisinin tanınan gerçekçi anlatımı ve zengin hikaye anlatımıyla hayatta kalmak için savaşın.”

Oyun hakkında pek fazla bilgiye sahip olmasak da, 1900’lerin Sicilya’sı bir mafya hikayesi anlatmak için mükemmel bir dönem. Cosa Nostra’nın Sicilya’nın günlük yaşamına nasıl yerleştiğini keşfetme fırsatı bulunabilir. Ayrıca Benito Mussolini döneminde mafyanın hükümet tarafından nasıl sürekli mücadeleye maruz kaldığına da değinilebilir.

Mafia: The Old Country hakkında konuşulacak çok şey var, ancak The Game Awards’a çok az zaman kaldığı için daha fazla bilgi almak için fazla beklememiz gerekmeyecek. Oyun, 2025’te PlayStation 5, Xbox Series X ve PC üzerinden Steam’de oyuncularla buluşacak.


Yayımlandı

kategorisi