Secret Level Artık Prime Video’da

Secret Level, Prime Video’da 15 Aralık’ta yayınlanacak olan ve oyunlardan ilham alınarak hazırlanan bir antoloji dizisidir. Bu yeni Amazon yapımı, Netflix’in Love, Death and Robots dizisinin arkasındaki ekiple aynı ekip tarafından geliştirilmiştir. Gamescom sırasında yayınlanan tanıtım videosundan da anlaşılacağı üzere, bu proje, Blur Studio’nun yetişkinlere yönelik ustaca animasyonlar yaratma konusundaki uzmanlığını sürdüren bir yapım olarak öne çıkıyor. Love, Death and Robots ile “nerd sevinci” yaratmayı amaçlayan yaratıcı ekip, Secret Level ile bu hedefin doğal bir devamını sunuyor gibi görünüyor.

Dizide yer alan 15 hikayenin her biri farklı bir oyundan ilham almıştır. İlham alınan oyunların resmi listesi ise şöyledir: Armored Core, Concord, Crossfire, Dungeons & Dragons, Exodus, Honor of Kings, Mega Man, New World: Aeternum, PAC-MAN, çeşitli PlayStation Studios oyunları, Sifu, Spelunky, The Outer Worlds, Unreal Tournament ve Warhammer 40,000.

Bu tür bir animasyon vitrinine ilham kaynağı olarak oyunlar oldukça doğal bir seçim gibi duruyor. Günümüzün bazı AAA oyunlarındaki sinematikler, bağımsız filmler kadar ince işlenmiş ve duygusal olabiliyor. Ayrıca, Fallout, The Last of Us ve Arcane gibi projeler sayesinde oyunlardan ilham alan televizyon dizileri son yıllarda yeni başarı seviyelerine ulaşmıştır.


Yayımlandı

kategorisi