Black Myth: Wukong Oyun Süresi Ne Kadar Uzun? Kaç Saatte Biter?

Geliştirici Game Science, Black Myth: Wukong’u bir Soulslike olarak tanımlamaktan kaçınmış olsa da, oyunun ne kadar büyük olduğu hakkında pek fazla bilgi vermedi. Hikayenin temel alındığı anlatı oldukça geniş kapsamlı, ancak oyunun bu hikayeyi işleme süresi de aynı derecede uzun mu olacak? Ayrıca, yakın zamanda çıkacak birçok büyük oyun var ve bu epik maceraya dalmadan önce ne kadar zaman ayırmanız gerektiğini bilmek isteyebilirsiniz. Elbette, Black Myth: Wukong’un ne kadar süreceği konusunda kişisel oynama hızınıza bağlı olarak değişiklikler olacaktır, ancak bu süreler, oyunun türüne göre sizi şaşırtabilir. Black Myth: Wukong’da ne kadar süre oynayabileceğinizi birlikte inceleyelim.

Black Myth: Wukong Ne Kadar Uzun?

Black Myth: Wukong’da, ateşli bir boss ile karşı karşıya gelen bir maymun adam.

Öncelikle, bu oyunu bitirmenizin ne kadar süreceğini belirlemede beceriniz büyük bir rol oynayacaktır. Tekrar belirtmek gerekirse, bu oyun bir Soulslike değil, ancak oyun boyunca karşınıza çıkacak birçok zorlu boss, ilerlemenizde engeller oluşturabilir. Ayrıca, açık dünya olmasa da, keşfedebileceğiniz birçok yan yol ve gizli alan bulunuyor, bu da oyun sürenizi uzatabilir.

Deneyimlerimize dayanarak, oyunu doğal bir şekilde oynayan yetenekli bir oyuncu, yaklaşık 35 saatlik bir macera bekleyebilir. Bu süre, genellikle ana yolu takip etmek ve çoğu bossu birkaç denemede yenmek anlamına gelir. Eğer biraz zorlanırsanız veya alanları daha kapsamlı bir şekilde keşfetmek isterseniz, ortalama 40 saat, çoğu oyuncu için güvenli bir süre olacaktır.

%100 tamamlama hedefi ise yaklaşık 10 saat daha ekleyerek, toplamda 50 saatlik bir oyun süresine ulaşabilir.


Yayımlandı

kategorisi