Star Wars Outlaws Yükleme Rehberi: Çıkış Zamanı, Dosya Boyutu ve Ön Sipariş Bilgileri

Tüm en iyi Star Wars oyunları arasında, hiçbiri tam anlamıyla bir açık dünya deneyimi sunmadı. Ubisoft, 2024’ün en çok beklenen oyunlarından biri olan Star Wars Outlaws ile bu durumu değiştirmeyi hedefliyor. Orijinal üçlemenin 4. ve 5. bölümleri arasında geçen bu oyun, Kay Vess ve onun küçük uzaylı dostu Nix’in gözünden galaksinin yeni bir tarafını keşfetmemizi sağlıyor. Gizlilik, ateş etme, uzay savaşları ve daha fazlasını bir araya getiren Star Wars Outlaws, Güç ve ışın kılıçlarından uzaklaşmayı başaramayan bu seriye yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. Ancak, hız aracınıza binip blaster’ınızı çıkarmadan önce, bu soygunu planlamak için Star Wars Outlaws’ın ön yükleme seçenekleri, dosya boyutu ve ön sipariş bilgilerini inceleyelim.

Star Wars Outlaws Çıkış Zamanı

Star Wars Outlaws, 30 Ağustos’ta piyasaya sürülecek, ancak henüz kesin çıkış saati açıklanmadı. Muhtemelen bu saat, gece yarısı ET olacak, ancak saatler onaylandığında size bilgi vereceğiz.

Eğer Gold veya Ultimate Edition’ı ön sipariş ederseniz, oyunu 27 Ağustos’ta, yani üç gün erken oynayabilirsiniz.

Star Wars Outlaws Dosya Boyutu

İlk açık dünya Star Wars oyununun büyük bir dosya boyutuyla geleceğinden endişelenenler için rahat bir nefes alabilirsiniz. Star Wars Jedi: Survivor’da gördüğümüz devasa dosya boyutlarının aksine, Star Wars Outlaws PC’de 50,82 GB ve PlayStation 5’te 49,23 GB olacak.

Star Wars Outlaws Ön Yükleme Seçenekleri

Star Wars Outlaws’ta geniş bir açık alanda duran bir karakter. Ubisoft Star Wars Outlaws için ön yükleme seçeneklerinin ne zaman veya olup olmayacağı henüz duyurulmadı. Ubisoft, indirmelere ne zaman başlayabileceğinizi onayladığında size haber vereceğiz.

Star Wars Outlaws Ön Sipariş Detayları

Kay, Crimson Dawn bölgesine girmeye çalışıyor. Ubisoft Star Wars Outlaws için ön siparişe sunulan üç farklı sürüm mevcut, ancak sadece Gold veya Ultimate Edition size oyuna erken erişim sağlıyor. Ön sipariş veren herkesin, ön yükleme seçeneği mevcut olduğunda oyunu yükleyebileceğini düşünüyoruz.

İşte tüm sürümler, fiyatları ve içerdikleri:

Standard Edition — $70

  • Temel oyun
  • Kessel Runner Bonus Paketi (hız aracınız ve Trailblazer uzay geminiz için kozmetik eşyalar)

Gold Edition — $110

  • Standard Edition’daki her şey
  • 3 gün erken erişim
  • İki DLC için sezon geçişi, lansmanda mevcut olacak Jabba’s Gambit özel görevi ve Kay ve Nix için kozmetik içeren Kessel Runner Karakter Paketi

Ultimate Edition — $130

  • Gold Edition’daki her şey
  • Rogue Infiltrator Paketi (Kay, Nix, hız aracı ve Trailblazer için kozmetik eşyalar)
  • Sabacc Shark Paketi (Kay, Nix, hız aracı ve Trailblazer için kozmetik eşyalar)
  • Dijital Sanat Kitabı

Yayımlandı

kategorisi