Dragon Ball Project: Multi Beta’ya Nasıl Kayıt Olunur?

Onlarca Dragon Ball oyunu yıllar içinde piyasaya sürüldü, ancak muhtemelen bir MOBA (Multiplayer Online Battle Arena) oyunu olacağını hiç düşünmemiştiniz. Ancak Dragon Ball Project: Multi tam da bu olacak şekilde planlanıyor. Bu 4v4 çok oyunculu oyununda, Goku, Buu, Vegeta, Gohan gibi en sevdiğiniz karakterlerin kontrolünü ele alabilirsiniz. Çıktığında, yılın en iyi ücretsiz oyunlarından biri bile olabilir. Şu an için sadece mobil ve Steam platformlarına özel olacak, ancak bu platformlar arasında çapraz platform desteği sunulacağı şimdiden onaylandı. Tam çıkış tarihi henüz belli olmasa da, oyunun erken sürümünü deneyimlemek için yakında başlayacak beta sürümüne şimdi kayıt olabilirsiniz.

Dragon Ball Project: Multi Beta’ya Nasıl Katılabilirsiniz

DRAGON BALL PROJECT : Multi – Bölgesel Beta Testi Fragmanı

Dragon Ball Project: Multi’yi test etmek istiyorsanız, şu anda tek yol oyunun resmi Steam sayfası üzerinden erişim talebinde bulunmaktır. Oyun iOS ve Android’de de yer alacak, ancak bu sayfalar hâlâ “yakında geliyor” olarak listelenmiş durumda, bu platformların da beta sürümüne dahil edileceği söyleniyor, bu nedenle bu bağlantılar aktif hale geldiğinde gözünüzü dört açın.

Bu beta sürümü, ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Fransa, Almanya, Güney Kore ve Tayvan’daki oyuncular için erişilebilir olacak. 19 Ağustos saat 23:00 PT’de başlayacak ve 2 Eylül saat 22:59 PT’ye kadar sürecek.

Bu rehberi kullanarak, Dragon Ball Project: Multi beta sürümüne nasıl katılabileceğinizi öğrenebilir ve oyunun erken bir versiyonunu deneyimleme fırsatını yakalayabilirsiniz. Oyun dünyasında yeni bir deneyime adım atmak için kaydolmayı unutmayın!


Yayımlandı

kategorisi