Arc Search Tarayıcısı Android’e Geliyor

The Browser Company tarafından geliştirilen yapay zeka destekli yeni tarayıcı Arc Search, yakında Android platformuna geliyor. Arc, bu haberi resmi Threads hesabından duyurdu ve Arc Search Android uygulamasının hızlı bir ön izlemesini paylaştı.

The Browser Company, geçen yıl Arc Search’ün iOS versiyonunu bazı ana akım tarayıcılarda bulunmayan benzersiz özelliklerle birlikte piyasaya sürmüştü. Bu özelliklerin Android versiyonuna da entegre edilmesi bekleniyor. Arc Search for Android, muhtemelen Google Chrome gibi Chromium motoru üzerinde çalışacak.

Örneğin, Arc’ın “Benim İçin Göz At” özelliği, tüm web sayfalarını sizin için hızlıca özetliyor. Örneğin, “kavuşumsel evrim nedir?” diye sorarsanız, altı web sayfasını tarayıp size düzenli bir rehber oluşturuyor. Bu sayede cevaplar, adım adım öğreticiler veya öneriler alabilirsiniz. Bunu Google’ın AI Genel Bakış sonuçları gibi düşünebilirsiniz, ancak sadece kısa bir paragraf yerine size mini bir web sitesi oluşturur. Ancak, sonuçların her zaman doğru olmayabileceğini unutmayın, çünkü bu özellik üretici yapay zeka kullanıyor.

Arc Tarayıcısı’nın Android’deki Görünümü The Browser Company Kendi başınıza sitelerde gezinmek isteseniz bile, Arc Search sekmeleri düzenli ve organize tutar. Yerleşik bir reklam engelleyicisi ve minimal bir Okuyucu Modu vardır, bu da gereksiz unsurları ortadan kaldırır. Bu sayede, kötü tasarlanmış bazı siteleri bile keyifle okuyabilirsiniz. Arc Search’ü klavyeden doğrudan başlatabilirsiniz, bu da standart tarayıcı uygulamanızı başlatıp yeni bir sekme açmaktan daha hızlı ve kolay olabilir. Ayrıca, yerleşik bir sesli arama özelliğine de sahiptir.

Bireysel web sayfalarını “sekme sıkıştırma” hareketiyle özetleyebilirsiniz. Basit bir sıkıştırma hareketi, bulunduğunuz makale veya sayfanın hızlı, düzgün biçimlendirilmiş bir yapay zeka özetini oluşturur. Sekmelerden bahsetmişken, Arc Tarayıcısı’nda kullanılmayan sekmeleri bir gün sonra otomatik olarak arşivleyen bir sekme arşivleme özelliği vardır. Açık olan tüm sekmeleriniz, geçmiş ve kayıtlı şifreler dahil olmak üzere tüm cihazlarınızda sorunsuz bir şekilde senkronize edilir.


Yayımlandı

kategorisi