Lyft, köpeğinizi yanınıza almanıza izin veriyor, Yeni ‘Evcil Hayvan Yolculukları’

Lyft, ABD genelinde evcil hayvan sahipleri için yolculukları daha kapsayıcı hale getirmek amacıyla yeni bir özellik sunuyor. Tam da Ulusal Köpek Günü’ne denk gelen bu zamanda şirket, “Evcil Hayvan Yolculukları” hizmetini başlattığını duyurdu. Bu hizmet, yolcuların evcil hayvanlarını da yanlarına alarak seyahat etmelerini sağlıyor. Yolcular, bu hizmet için ek olarak 4 dolarlık bir ücret ödeyecek ve bu ücret doğrudan sürücüye gidecek.

Bu yeni seçenek, evcil hayvanlarla seyahat etmenin stresini azaltmayı hedefliyor ve yolcuların hayvanlarıyla rahat olan sürücülerle eşleştirilmesini sağlıyor. İster veterinere kısa bir yolculuk olsun, ister parkta bir gün geçirmek, evcil hayvan sahipleri artık tüylü dostlarını yanlarına alarak rahatça seyahat edebilecekler.

Lyft Pet Rides nasıl kullanılır? Lyft Pet Rides hizmetini rezerve etmek için kullanıcılar, Lyft uygulamasında bu seçeneği tercih edebilirler. Hizmet, şu anda her yolculuk için bir kedi veya köpek ile sınırlıdır ve evcil hayvanların taşıma çantasında, bir battaniye üzerinde veya sahibinin ayakları altında bulunması gerekmektedir. Sürücüler bu hizmete katılmama seçeneğine sahip olsa da, hizmet hayvanlarını kabul etmek zorundadırlar.

Pet Rides hizmetiyle Lyft, 2021’den beri bu özelliği sunan rakibi Uber’e yetişiyor. Özelliğin tanıtımı kapsamında, Lyft hayvan barınakları ve kurtarma organizasyonlarıyla işbirliği yaparak, özel promosyonlarla evcil hayvan sahiplenmeyi teşvik ediyor.


Yayımlandı

kategorisi