VPN’lerin artık gereksiz hale gelmesinin nedenini keşfedin

Her ay VPN için ödeme yapmaktan ve cihazlarınızı bağlamakta zorlanmaktan, ayrıca akış yaparken yavaş bağlantılardan bıktınız mı? Yalnız değilsiniz. Birçok kişi, dijital VPN’lerine daha uygun fiyatlı ve etkili bir alternatif olarak bu VPN yönlendiricisine geçiyor.

Bu yönlendiriciyi, dijital VPN’inizden daha fazla güvenlik ve özellik sunan, ancak tekrarlayan ücretleri olmayan bir VPN olarak düşünün. 3 Eylül’e kadar checkout sırasında CONNECT kodunu kullanarak ücretsiz kargo ile 169 dolara sahip olun (normal fiyatı 219 dolar).

Nasıl Çalışır?

Cihazlarınızı Wi-Fi’ye bağlayabiliyorsanız, bu VPN yönlendiricisini de kolayca kurabilirsiniz. USB-C bağlantı noktasından bilgisayarınıza bağlayın, seçtiğiniz ağa bağlayın ve beş cihaza kadar eşleştirin.

Daha Fazla Güvenlik ve Hız

Akıllı televizyonunuzu yurtdışındaki ağlara bağlayın, akış sitelerinin engelini kaldırın ve bu cihazın sinir bozucu reklamları nasıl engellediğini görün. Muhtemelen pahalı dijital VPN’iniz bunu sizin için yapmıyordu. Ayrıca, bu sunucuların 300Mbps hızına kadar çıkmasıyla daha hızlı bağlantı hızlarının keyfini çıkarabilirsiniz.

Veya dizüstü bilgisayarınızdan sunuculara katılın ve halka açık Wi-Fi’de gezinirken güvende kalın. Bu yönlendirici, çevrimiçi etkinliğinizi gizli tutmak için askeri düzeyde şifreleme ve merkezi olmayan bir özel ağ kullanır. Çoğu dijital VPN, trafiğinizin tek bir noktadan geçtiği merkezi özel ağlar kullanır, ancak merkezi olmayan bir özel ağ (trafiğinizin birçok noktadan geçtiği) daha hızlı performans ve artırılmış güvenlik sunar, çünkü tek bir arıza noktası yoktur.

Daha Fazla Güvenlik ve Ücretsiz Kargo

Tekrarlayan ücretlere elveda demeye ve daha fazla güvenliğe merhaba demeye hazır mısınız? Deeper Connect Air VPN yönlendiricisini 3 Eylül 23:59’a kadar CONNECT kodunu kullanarak ücretsiz kargo ile 169 dolara alın (normal fiyatı 219 dolar).


Yayımlandı

kategorisi