OpenAI, ChatGPT İçin 8 Yeni Ses Test Ediyor: Yakında Kullanıma Sunulabilir

OpenAI, chatbot’u için sürekli olarak yeni özellikler ve eklemeler üzerinde çalışıyor ve tersine mühendislik sayesinde bu yenilikleri lansmandan önce bazen önceden görebiliyoruz. Hafta sonu, bazı mühendisler ChatGPT üzerinde çalışırken henüz genel kullanıma sunulmamış sekiz yeni ses seçeneğini ortaya çıkardı.

X platformunda yapılan bir dizi paylaşımda, ChatGPT kullanıcıları, web uygulamasının deneysel bir sürümünde yeni bir “sesli okuma” simgesi keşfetti. Kullanıcılar daha sonra bu simge aracılığıyla her birinin kendine özgü kod adları olan sekiz yeni ChatGPT sesini ortaya çıkardı ve bunların tamamını aşağıdaki gönderide dinleyebilirsiniz.

Şu anda, ChatGPT’de seçilebilecek dört ses bulunuyor: Breeze, Cove, Ember ve Juniper. Beşinci bir ses olan Sky, “Her” adlı filmde oynayan bir aktrise çok benzediği için kaldırıldı.

TestingCatalog’un belirttiği gibi, bu yeni sesler mevcut chatbot’un sunduğu seslere göre çok daha doğal ve ifade dolu. Ayrıca, videoda da duyabileceğiniz gibi, sözsüz ifadeler ve hayvan seslerini ifade etme konusunda daha başarılılar ve kullanıcının italik veya kalın yazdığı kelimeleri veya ifadeleri vurgulama yeteneğine sahip görünüyorlar.


Yayımlandı

kategorisi