Mng Kargo Çalışma Saatleri 2024-2025 Güncel Hafta Sonu

MNG Kargo Çalışma Saatleri 2024-2025 Güncel Hafta Sonu

MNG Kargo, Türkiye’nin en büyük kargo firmalarından biridir. 1982 yılında kurulan şirket, günümüzde 800’den fazla şubesi ve 15.000’den fazla çalışanı ile hizmet vermektedir. MNG Kargo, yurtiçi ve yurtdışı kargo taşımacılığının yanı sıra, kurye hizmetleri, sigortalı kargo, gümrükleme hizmetleri ve depolama hizmetleri de sunmaktadır.

MNG Kargo’nun çalışma saatleri, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki farklı şekilde düzenlenmiştir. Hafta içi çalışma saatleri, 08:30-18:00 arasındadır. Hafta sonu çalışma saatleri ise, Cumartesi günleri 09:00-18:00 arasındadır. Pazar günleri ise MNG Kargo, kapalıdır.

MNG Kargo’nun çalışma saatleri, şubelerin bulunduğu şehre ve bölgeye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu nedenle, kargo gönderimi veya teslimatı yapacak olan kişilerin, ilgili şubeyi arayarak çalışma saatlerini teyit etmeleri tavsiye edilir.

MNG Kargo Hafta Sonu Çalışma Saatleri

MNG Kargo, hafta sonu Cumartesi günleri 09:00-18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Pazar günleri ise MNG Kargo, kapalıdır.

MNG Kargo’nun hafta sonu çalışma saatleri, şubelerin bulunduğu şehre ve bölgeye göre değişiklik gösterebilmektedir. Bu nedenle, kargo gönderimi veya teslimatı yapacak olan kişilerin, ilgili şubeyi arayarak çalışma saatlerini teyit etmeleri tavsiye edilir.

MNG Kargo’dan Kargo Teslimatı Almak

MNG Kargo’dan kargo teslimatı almak için, ilgili şubeye gitmek gerekmektedir. MNG Kargo şubeleri, hafta içi 08:30-18:00, Cumartesi günleri 09:00-18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Pazar günleri ise MNG Kargo, kapalıdır.

MNG Kargo şubesine kargo teslimatı almak için, kimlik belgesi ve kargo takip numarasının yanınızda olması gerekmektedir. Kargo takip numarasını, MNG Kargo’nun web sitesinden veya mobil uygulamasından öğrenebilirsiniz.

MNG Kargo şubesine kargo teslimatı almak için, şubede bulunan sıra numarasımatikten sıra numaranızı alabilirsiniz. Sıra numaranız geldiğinde, kargo teslimatı için vezne görevlisine kimlik belgenizi ve kargo takip numaranızı vermeniz gerekmektedir. Vezneden kargoyu teslim aldıktan sonra, kargo teslim alındı belgesini imzalamanız gerekmektedir.

MNG Kargo’ya Kargo Göndermek

MNG Kargo’ya kargo göndermek için, ilgili şubeye gitmek gerekmektedir. MNG Kargo şubeleri, hafta içi 08:30-18:00, Cumartesi günleri 09:00-18:00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Pazar günleri ise MNG Kargo, kapalıdır.

MNG Kargo’ya kargo göndermek için, kimlik belgesi ve kargo gönderim bilgilerinizin yanınızda olması gerekmektedir. Kargo gönderim bilgilerini, MNG Kargo’nun web sitesinden veya mobil uygulamasından oluşturabilirsiniz.

MNG Kargo şubesine kargo göndermek için, şubede bulunan sıra numarasımatikten sıra numaranızı alabilirsiniz. Sıra numaranız geldiğinde, kargo gönderimi için vezne görevlisine kimlik belgenizi ve kargo gönderim bilgilerinizi vermeniz gerekmektedir. Vezneden kargo gönderim fişini aldıktan sonra, kargoyu teslim etmeniz gerekmektedir.

MNG Kargo’nun Kargo Fiyatları

MNG Kargo’nun kargo fiyatları, gönderinin ağırlığına, mesafesine ve türüne göre değişiklik göstermektedir. MNG Kargo’nun kargo fiyatlarını, MNG Kargo’nun web sitesinden veya mobil uygulamasından öğrenebilirsiniz.

MNG Kargo’nun Kargo Hizmetleri

MNG Kargo, yurtiçi ve yurtdışı kargo taşımacılığının yanı sıra, kurye hizmetleri, sigortalı kargo, gümrükleme hizmetleri ve depolama hizmetleri de sunmaktadır.

MNG Kargo’nun yurtiçi kargo taşımacılığı hizmetleri, ağırlığı 0,5 kilogramdan 300 kilograma kadar olan gönderiler için geçerlidir. MNG Kargo’nun yurtdışı kargo taşımacılığı hizmetleri ise, ağırlığı 0,5 kilogramdan 30


Yayımlandı