Mefa Endüstri Çalışma Saatleri 2024-2025 Güncel

Mefa Endüstri Çalışma Saatleri 2024-2025

Mefa Endüstri, Türkiye’nin lider çelik üretim ve işleme şirketlerinden biridir. Şirket, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan fabrikasında çeşitli çelik ürünleri üretmektedir. Mefa Endüstri, 2024-2025 yılı çalışma saatlerini aşağıdaki gibi belirlemiştir:

Hafta İçi Çalışma Saatleri

  • Pazartesi-Cuma: 08:00-17:00

Cumartesi Çalışma Saatleri

  • Cumartesi: 08:00-12:00

Pazar Çalışma Saatleri

  • Pazar: Kapalı

Resmi Tatillerde Çalışma Saatleri

Mefa Endüstri, resmi tatillerde kapalıdır.

Yıllık İzin Süreleri

Mefa Endüstri, çalışanlarına yıllık 20 gün izin hakkı tanımaktadır. İzin süreleri, çalışanın kıdemine göre değişiklik göstermektedir.

Diğer Çalışma Saatleri

Mefa Endüstri, gerektiğinde çalışma saatlerini değiştirebilir. Bu değişiklikler, çalışanlara önceden bildirilir.

Mefa Endüstri İletişim Bilgileri

Adres: Gebze Organize Sanayi Bölgesi 4. Cadde No: 18 Gebze / Kocaeli

Telefon: +90 262 646 00 00

Mefa Endüstri Hakkında

Mefa Endüstri, 1968 yılında kurulan bir aile şirketidir. Şirket, çelik üretim ve işleme alanında faaliyet göstermektedir. Mefa Endüstri, Türkiye’nin en büyük çelik üreticilerinden biridir. Şirket, Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan fabrikasında çeşitli çelik ürünleri üretmektedir. Mefa Endüstri’nin ürünleri, inşaat, otomotiv, beyaz eşya ve makine gibi sektörlerde kullanılmaktadır.

Mefa Endüstri, ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 ve OHSAS 18001:2007 kalite, çevre ve iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemleri sertifikalarına sahiptir. Şirket, çevreye duyarlı üretim faaliyetleri yürütmektedir.

Mefa Endüstri, Türkiye’nin en saygın sanayi şirketlerinden biridir. Şirket, çalışanları, müşterileri ve toplum için değer yaratmaya odaklanmaktadır.

Mefa Endüstri’ye Nasıl Ulaşılır?

Mefa Endüstri, Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunmaktadır. Bölgeye, Gebze-Darıca Metrosu ile kolayca ulaşılabilir. Ayrıca, bölgeye özel araçla veya toplu taşıma ile ulaşım sağlanabilir.

Gebze-Darıca Metrosu ile Mefa Endüstri’ye Ulaşım

Gebze-Darıca Metrosu, Gebze’den Darıca’ya kadar uzanan bir metro hattıdır. Metro hattı, Mefa Endüstri’nin bulunduğu Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nden geçmektedir.

Gebze-Darıca Metrosu’na, Gebze Merkez veya Darıca Merkez istasyonlarından binilebilir. Mefa Endüstri, Gebze Organize Sanayi Bölgesi istasyonunda yer almaktadır.

Özel Araçla Mefa Endüstri’ye Ulaşım

Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ne özel araçla gitmek için, TEM Otoyolu’nu kullanabilirsiniz. TEM Otoyolu’ndan Gebze çıkışı alınır ve D-100 Karayolu’na dönülür. D-100 Karayolu’ndan Gebze Organize Sanayi Bölgesi kavşağından sapılır. Kavşağı geçtikten sonra, Mefa Endüstri’nin tabelalarını takip ederek bölgeye ulaşılabilir.

Toplu Taşıma ile Mefa Endüstri’ye Ulaşım

Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ne toplu taşıma ile gitmek için, Gebze Otogarı’ndan kalkan Gebze Organize Sanayi Bölgesi dolmuşlarına binilebilir. Dolmuşlar, her 15-20 dakikada bir kalkmaktadır.

Gebze Otogarı’na, Gebze-Darıca Metrosu’nun Gebze Merkez istasyonundan veya TEM Otoyolu’nu kullanarak ulaşılabilir.


Yayımlandı