Zorlu Elektrik Eskişehir Çalışma Saatleri 2024-2025 Güncel

Zorlu Elektrik Eskişehir Çalışma Saatleri 2024-2025 Güncel

Zorlu Elektrik, Türkiye’nin en büyük elektrik dağıtım şirketlerinden biridir. Eskişehir ilinde de faaliyet gösteren Zorlu Elektrik, Eskişehir’in her noktasına elektrik dağıtımı yapmaktadır. Zorlu Elektrik Eskişehir’de bulunan müşteri hizmetleri merkezi, haftanın 7 günü 24 saat hizmet vermektedir. Müşteri hizmetleri merkezini arayarak elektrik ile ilgili her türlü sorunuzu sorabilir, bilgi alabilir veya şikayetinizi iletebilirsiniz.

Zorlu Elektrik Eskişehir’de bulunan satış ofisleri ise hafta içi 08:30-17:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Satış ofislerinde elektrik aboneliği başvurusu yapabilir, elektrik faturası ödemenizi yapabilirsiniz. Ayrıca, elektrik ile ilgili her türlü bilgiyi satış ofislerinden alabilirsiniz.

Zorlu Elektrik Eskişehir Müşteri Hizmetleri Merkezi Çalışma Saatleri

Zorlu Elektrik Eskişehir müşteri hizmetleri merkezi, haftanın 7 günü 24 saat hizmet vermektedir. Müşteri hizmetleri merkezini arayarak elektrik ile ilgili her türlü sorunuzu sorabilir, bilgi alabilir veya şikayetinizi iletebilirsiniz.

Zorlu Elektrik Eskişehir Satış Ofisleri Çalışma Saatleri

Zorlu Elektrik Eskişehir satış ofisleri, hafta içi 08:30-17:30 saatleri arasında hizmet vermektedir. Satış ofislerinde elektrik aboneliği başvurusu yapabilir, elektrik faturası ödemenizi yapabilirsiniz. Ayrıca, elektrik ile ilgili her türlü bilgiyi satış ofislerinden alabilirsiniz.

Zorlu Elektrik Eskişehir Satış Ofisleri Adresleri

  • Zorlu Elektrik Eskişehir Merkez Satış Ofisi

Adres: İnönü Cad. No:137, Odunpazarı, Eskişehir

Telefon: 0850 532 07 07

  • Zorlu Elektrik Eskişehir Tepebaşı Satış Ofisi

Adres: Sazova Cad. No:21, Tepebaşı, Eskişehir

Telefon: 0850 532 07 07

  • Zorlu Elektrik Eskişehir Odunpazarı Satış Ofisi

Adres: İsmet İnönü Caddesi No:141, Odunpazarı, Eskişehir

Telefon: 0850 532 07 07

  • Zorlu Elektrik Eskişehir Sivrihisar Satış Ofisi

Adres: Cumhuriyet Caddesi No:120, Sivrihisar, Eskişehir

Telefon: 0850 532 07 07

  • Zorlu Elektrik Eskişehir Çifteler Satış Ofisi

Adres: Hükümet Meydanı No:1, Çifteler, Eskişehir

Telefon: 0850 532 07 07

Zorlu Elektrik Eskişehir Fatura Ödeme Noktaları

Zorlu Elektrik Eskişehir faturalarınızı, Zorlu Elektrik’in anlaşmalı olduğu banka şubelerinden, PTT şubelerinden, anlaşmalı ödeme noktalarından ve online olarak ödeyebilirsiniz.

Zorlu Elektrik Eskişehir Online Fatura Ödeme

Zorlu Elektrik Eskişehir faturalarınızı, Zorlu Elektrik’in internet sitesi üzerinden online olarak ödeyebilirsiniz. Online fatura ödemek için, Zorlu Elektrik’in internet sitesine girdikten sonra, “Fatura Ödeme” sekmesine tıklamanız gerekmektedir. Ardından, abone numaranızı ve elektrik tüketim miktarınızı girmeniz gerekmektedir. Son olarak, “Öde” butonuna tıklayarak faturanızı ödeyebilirsiniz.

Zorlu Elektrik Eskişehir Abonelik İşlemleri

Zorlu Elektrik Eskişehir’de elektrik aboneliği başvurusu yapmak için, Zorlu Elektrik’in internet sitesi üzerinden online olarak başvuru yapabilirsiniz. Online başvuru yapmak için, Zorlu Elektrik’in internet sitesine girdikten sonra, “Abonelik İşlemleri” sekmesine tıklamanız gerekmektedir. Ardından, “Yeni Abonelik Başvurusu” sekmesine tıklayarak başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Başvuru formunu doldurduktan sonra, gerekli belgeleri sisteme yüklemeniz gerekmektedir. Son olarak, “Gönder” butonuna tıklayarak başvurunuzu gönderebilirsiniz.

Zorlu Elektrik Eskişehir’de elektrik aboneliği başvurusu yapmak için, Zorlu Elektrik’in satış ofislerinden de başvuru yapabilirsiniz. Satış ofislerinden başvuru yapmak için, gerekli belgeleri satış ofisine götürmeniz gerekmektedir.

**


Yayımlandı