Tudors Mesai Saatleri

Tudors Mağazaları Mesai Saatleri

Tudors, Türkiye’nin en büyük mücevher markalarından biridir. 1985 yılında kurulan Tudors, günümüzde 200’den fazla mağazası ile Türkiye’nin her yerinde hizmet vermektedir. Tudors mağazalarında altın, gümüş, pırlanta, saat, aksesuar gibi ürünler satışa sunulmaktadır.

Tudors mağazalarının mesai saatleri, hafta içi ve hafta sonu olmak üzere iki farklı şekilde düzenlenmiştir.

Hafta içi mesai saatleri

Tudors mağazalarının hafta içi mesai saatleri 09:00-20:00 arasındadır. Bazı mağazalar, yoğunluk durumuna göre mesai saatlerini uzatabilmektedir.

Hafta sonu mesai saatleri

Tudors mağazalarının hafta sonu mesai saatleri 10:00-20:00 arasındadır. Bazı mağazalar, yoğunluk durumuna göre mesai saatlerini uzatabilmektedir.

Bayram ve resmi tatillerde mesai saatleri

Tudors mağazaları, Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı ve yılbaşı gibi resmi tatillerde kapalıdır.

Tudors mağazaları mesai saatleri ile ilgili güncel bilgilere markanın internet sitesinden veya sosyal medya hesaplarından ulaşabilirsiniz.

Tudors mağazaları mesai saatleri ile ilgili bazı püf noktalar

  • Tudors mağazalarına gitmeden önce mesai saatlerini kontrol etmenizi tavsiye ederiz. Bu sayede mağazanın açık olup olmadığını öğrenebilir ve zamanınızı boşa harcamamış olursunuz.
  • Tudors mağazaları, yoğunluk dönemlerinde mesai saatlerini uzatabilmektedir. Bu nedenle, mağazaya gitmeden önce mesai saatlerini kontrol etmenizi tavsiye ederiz.
  • Tudors mağazaları, bazı özel günlerde özel kampanyalar düzenleyebilmektedir. Bu nedenle, Tudors mağazalarına gitmeden önce markanın internet sitesini veya sosyal medya hesaplarını takip etmenizi tavsiye ederiz.

Tudors mağazaları mesai saatleri ile ilgili sorularınızı yorumlar kısmından sorabilirsiniz.


Yayımlandı