Halk Banka Kredi Faizleri

Halkbank Kredi Faiz Oranları 2023

Halkbank, Türkiye’nin en köklü ve en büyük bankalarından biridir. Bireysel ve kurumsal müşterilerine geniş bir yelpazede finansal hizmetler sunmaktadır. Halkbank kredileri, ihtiyaç kredisi, taşıt kredisi, konut kredisi, işyeri kredisi, ticari kredi ve tarım kredisi olmak üzere başlıca altı kategoriye ayrılır.

İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

Halkbank ihtiyaç kredisi, acil nakit ihtiyacı olan müşterilerin yararlanabileceği bir kredi türüdür. Kredi tutarı 5.000 TL’den 100.000 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Vade süresi ise 36 aya kadardır.

Halkbank ihtiyaç kredisi faiz oranları, 2023 yılı Kasım ayı itibarıyla %1,79’dan başlamaktadır. Kredinin faiz oranı, müşterinin kredi notuna, vade süresine ve kredi tutarına göre değişiklik gösterebilmektedir.

Taşıt Kredisi Faiz Oranları

Halkbank taşıt kredisi, sıfır kilometre veya ikinci el otomobil satın almak isteyen müşterilerin yararlanabileceği bir kredi türüdür. Kredi tutarı 50.000 TL’den 1.000.000 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Vade süresi ise 48 aya kadardır.

Halkbank taşıt kredisi faiz oranları, 2023 yılı Kasım ayı itibarıyla %1,89’dan başlamaktadır. Kredinin faiz oranı, müşterinin kredi notuna, vade süresine, kredi tutarına ve aracın türüne göre değişiklik gösterebilmektedir.

Konut Kredisi Faiz Oranları

Halkbank konut kredisi, sıfır kilometre veya ikinci el konut satın almak isteyen müşterilerin yararlanabileceği bir kredi türüdür. Kredi tutarı 100.000 TL’den 2.000.000 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Vade süresi ise 120 aya kadardır.

Halkbank konut kredisi faiz oranları, 2023 yılı Kasım ayı itibarıyla %1,99’dan başlamaktadır. Kredinin faiz oranı, müşterinin kredi notuna, vade süresine, kredi tutarına ve konutun türüne göre değişiklik gösterebilmektedir.

İşyeri Kredisi Faiz Oranları

Halkbank işyeri kredisi, iş kurmak veya mevcut bir işyerini büyütmek isteyen müşterilerin yararlanabileceği bir kredi türüdür. Kredi tutarı 50.000 TL’den 5.000.000 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Vade süresi ise 120 aya kadardır.

Halkbank işyeri kredisi faiz oranları, 2023 yılı Kasım ayı itibarıyla %1,99’dan başlamaktadır. Kredinin faiz oranı, müşterinin kredi notuna, vade süresine, kredi tutarına ve işyerinin faaliyet alanına göre değişiklik gösterebilmektedir.

Ticari Kredi Faiz Oranları

Halkbank ticari kredisi, küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ’ler) finansman ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla sunulan bir kredi türüdür. Kredi tutarı 50.000 TL’den 5.000.000 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Vade süresi ise 120 aya kadardır.

Halkbank ticari kredisi faiz oranları, 2023 yılı Kasım ayı itibarıyla %1,99’dan başlamaktadır. Kredinin faiz oranı, müşterinin kredi notuna, vade süresine, kredi tutarına ve işletmenin faaliyet alanına göre değişiklik gösterebilmektedir.

Tarım Kredisi Faiz Oranları

Halkbank tarım kredisi, çiftçilerin tarımsal faaliyetlerini finanse etmek amacıyla sunulan bir kredi türüdür. Kredi tutarı 5.000 TL’den 500.000 TL’ye kadar çıkabilmektedir. Vade süresi ise 120 aya kadardır.

Halkbank tarım kredisi faiz oranları, 2023 yılı Kasım ayı itibarıyla %1,89’dan başlamaktadır. Kredinin faiz oranı, müşterinin kredi notuna, vade süresine, kredi tutarına ve tarımsal faaliyetin türüne göre değişiklik gösterebilmektedir.

**Kredi Faiz Oranları N


Yayımlandı