Karayolları Banka Promosyonu Ne Zaman

2023 Karayolları Banka Promosyonu Ne Zaman?

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), 2022-2024 yılları için banka promosyonu ihalesini 2022 yılı Ağustos ayında gerçekleştirmiştir. İhale sonucunda, 3 yıllık promosyon sözleşmesi 25.000 TL bedelle VakıfBank ile imzalanmıştır.

İhale sonucunda, 2023 yılı için Karayolları personeli maaş promosyonu tutarı 25.000 TL olarak belirlenmiştir. Promosyon ödemeleri, Nisan ayı sonu itibarıyla yapılacaktır.

Promosyon Ödemesi Nasıl Yapılacak?

Karayolları personeli, promosyon ödemelerini banka şubelerine giderek veya internet bankacılığı aracılığıyla alabileceklerdir. Promosyon ödemeleri, personel maaşlarının yatırıldığı banka üzerinden yapılacaktır.

Promosyon Başvurusu Gerekli Mi?

Karayolları personeli, promosyon ödemesi için herhangi bir başvuruda bulunmak zorunda değildir. Promosyon ödemeleri, ihale sonucuna göre otomatik olarak yapılacaktır.

Promosyon Ödemesi Kimlere Yapılacak?

Karayolları personeli arasında;

  • Kadrolu personel,
  • Sözleşmeli personel,
  • İşçi statüsünde çalışan personel,
  • Stajyer personel,

promosyon ödemesinden yararlanabileceklerdir.

Promosyon Ödemesi Nasıl Hesaplanacak?

Karayolları personeline yapılacak promosyon ödemeleri, personelin çalıştığı birim ve görev unvanı dikkate alınarak hesaplanacaktır.

Promosyon Ödemesi Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

1. Promosyon ödemesi ne zaman yapılacak?

Promosyon ödemeleri, 2023 yılı Nisan ayı sonu itibarıyla yapılacaktır.

2. Promosyon ödemesi için başvuru yapmak gerekiyor mu?

Hayır, promosyon ödemesi için herhangi bir başvuruda bulunmak gerekmemektedir. Promosyon ödemeleri, ihale sonucuna göre otomatik olarak yapılacaktır.

3. Promosyon ödemesi kimlere yapılacak?

Karayolları personeli arasında; kadrolu personel, sözleşmeli personel, işçi statüsünde çalışan personel ve stajyer personel promosyon ödemesinden yararlanabileceklerdir.

4. Promosyon ödemesi nasıl hesaplanacak?

Karayolları personeline yapılacak promosyon ödemeleri, personelin çalıştığı birim ve görev unvanı dikkate alınarak hesaplanacaktır.

5. Promosyon ödemesi ile ilgili daha fazla bilgi nereden edinebilirim?

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün internet sitesi veya ilgili banka şubelerinden promosyon ödemesi ile ilgili daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Karayolları Banka Promosyonu İhalesi

Karayolları Genel Müdürlüğü, 2022-2024 yılları için banka promosyonu ihalesini 2022 yılı Ağustos ayında gerçekleştirmiştir. İhale sonucunda, 3 yıllık promosyon sözleşmesi 25.000 TL bedelle VakıfBank ile imzalanmıştır.

İhale, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından açık ihale usulü ile gerçekleştirilmiştir. İhaleye, 5 banka katılmıştır. İhale sonucunda, en yüksek teklifi veren VakıfBank, promosyon ihalesini kazanmıştır.

İhale sonucunda imzalanan sözleşmeye göre, VakıfBank, 2023-2024 yılları için Karayolları personeline 25.000 TL promosyon ödemesi yapacaktır. Promosyon ödemeleri, 2023 yılı Nisan ayı sonu itibarıyla yapılacaktır.

İhale sonucunda, Karayolları personelinin maaş promosyonu tutarı, önceki yıllara göre önemli ölçüde artmıştır. 2022 yılı için maaş promosyonu tutarı 3.000 TL iken, 2023 yılı için bu tutar 25.000 TL’ye yükseltilmiştir.

Bu artış, Karayolları personelinin maaşlarını önemli ölçüde artıracak ve personel motivasyonunu yükseltecektir.


Yayımlandı