Güzel Günler Dizi Oyuncuları

Güzel Günler Dizisi Oyuncuları

Güzel Günler, 10 Ocak 2023 tarihinde Show TV’de yayın hayatına başlayan ve 18 Haziran 2023 tarihinde final yapan, komedi ve aile türündeki Türk televizyon dizisidir. Dizi, TMC Film imzalı olup, yönetmenliğini Osman Taşcı, senaryosunu ise Selin Tunç üstlenmiştir.

Dizi, Ankara’nın küçük bir mahallesinde yaşayan Kıymet, Füsun, Selma, Altan, Atakan ve Mihran’ın hayatlarını anlatmaktadır. Kıymet, mahallenin en sevilen ve saygı duyulan kadınıdır. Füsun, Kıymet’in komşusu ve arkadaşıdır. Selma, Kıymet’in kızıdır. Altan, Selma’nın kocası ve mahallenin muhtarı olan Atakan’ın kardeşidir. Atakan, mahallenin genç ve başarılı avukatıdır. Mihran, Atakan’ın üniversiteden arkadaşıdır.

Dizi, birbirinden farklı karakterlerin bir araya gelmesiyle oluşan renkli bir mahalle hayatını konu almaktadır. Dizide, komedi unsurlarının yanı sıra aile bağları, dostluk ve sevgi gibi temalara da yer verilmektedir.

Dizi Oyuncuları

Güzel Günler dizisinin oyuncu kadrosunda usta ve genç isimler bir arada yer almaktadır. Dizinin başrollerini Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Burak Dakak ve Yıldıray Şahinler paylaşmaktadır.

Binnur Kaya

Dizideki Kıymet karakterini canlandıran Binnur Kaya, Türk sinemasının ve televizyonunun en başarılı oyuncularından biridir. Kaya, daha önce birçok başarılı projede yer almış ve sayısız ödül kazanmıştır.

Ecem Erkek

Dizideki Füsun karakterini canlandıran Ecem Erkek, son yıllarda Türk komedisinde yükselen bir yıldızdır. Erkek, daha önce Jet Sosyete, Erşan Kuneri gibi dizilerde yer almış ve başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çekmiştir.

Leyla Tanlar

Dizideki Selma karakterini canlandıran Leyla Tanlar, genç ve yetenekli bir oyuncudur. Tanlar, daha önce Kiraz Mevsimi, Aşk ve Mavi gibi dizilerde yer almıştır.

Zeynep Çamcı

Dizideki Altan karakterini canlandıran Zeynep Çamcı, güzelliği ve oyunculuğuyla dikkat çeken bir isimdir. Çamcı, daha önce Güneşi Beklerken, Aşk Yeniden gibi dizilerde yer almıştır.

Olgun Toker

Dizideki Atakan karakterini canlandıran Olgun Toker, başarılı bir tiyatro ve dizi oyuncusudur. Toker, daha önce Şahsiyet, Bir Başkadır gibi dizilerde yer almıştır.

Burak Dakak

Dizideki Mihran karakterini canlandıran Burak Dakak, genç ve yetenekli bir oyuncudur. Dakak, daha önce Bir Litre Gözyaşı, Aşk 101 gibi dizilerde yer almıştır.

Yıldıray Şahinler

Dizideki Hakim karakterini canlandıran Yıldıray Şahinler, deneyimli bir oyuncudur. Şahinler, daha önce Aşk-ı Memnu, Karadayı, Şeref Meselesi gibi dizilerde yer almıştır.

Diğer Oyuncular

Dizideki diğer oyuncular arasında Oya İloğulları, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Seray Gözler yer almaktadır.

Dizideki Karakterler

Kıymet

Mahallenin en sevilen ve saygı duyulan kadınıdır. Komşularına ve mahallesine her zaman yardım etmeye hazırdır. Kıymet, güçlü bir kadındır ve her zaman doğru olanı yapmaya çalışır.

Füsun

Kıymet’in komşusu ve arkadaşıdır. Kıymet’in desteğiyle bir tekstil atölyesi açmıştır. Füsun, eğlenceli ve neşeli bir kadındır.

Selma

Kıymet’in kızıdır. Atakan’la evlidir. Selma, güzel ve akıllı bir kadındır.

Altan

Atakan’ın kardeşidir. Mahallenin muhtarıdır. Altan, güçlü ve kararlı bir adamdır.

Atakan

Mahallenin genç ve başarılı avukatıdır. Selma’yla evlidir. Atakan, zeki ve yetenekli bir adamdır.

Mihran

Atakan’ın üniversiteden arkadaşıdır. Amerika’dan dönmüştür. Mihran, eğlenceli ve maceracı


Yayımlandı

kategorisi