Show Tv Yeni Dizi

Show TV’nin 2023-2024 Sezonunda Yayınlanacak Dizileri

Show TV, 2023-2024 sezonunda iddialı bir dizi kadrosuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Kanal, bu sezonda farklı türlerde ve farklı hikayelere sahip dizilerle izleyicinin beğenisini kazanmak istiyor.

Aile

Show TV’nin yeni dizisi “Aile”, 20 Temmuz 2023 tarihinde izleyiciyle buluşacak. Dizinin başrollerinde Can Yaman, Özge Gürel ve Emre Kınay yer alıyor.

Dizi, bir ailenin parçalanışını ve ardından yaşananları konu alıyor. Can Yaman, dizide ailenin babası Kadir’i canlandırırken, Özge Gürel annesi Eda’yı, Emre Kınay ise babası Ahmet’i canlandırıyor.

Kızılcık Şerbeti

Show TV’nin yeni dizisi “Kızılcık Şerbeti”, 27 Temmuz 2023 tarihinde izleyiciyle buluşacak. Dizinin başrollerinde Burak Özçivit, Fahriye Evcen ve Melisa Aslı Pamuk yer alıyor.

Dizi, bir aşk hikayesini konu alıyor. Burak Özçivit, dizide köylü bir genç olan Ali’yi canlandırırken, Fahriye Evcen ise zengin bir ailenin kızı olan Leyla’yı, Melisa Aslı Pamuk ise Leyla’nın arkadaşı Ayşegül’ü canlandırıyor.

Sandık Kokusu

Show TV’nin yeni dizisi “Sandık Kokusu”, 3 Ağustos 2023 tarihinde izleyiciyle buluşacak. Dizinin başrollerinde Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Can Yaman yer alıyor.

Dizi, bir tarihi aşk hikayesini konu alıyor. Demet Özdemir, dizide genç bir kadın olan Reyhan’ı canlandırırken, İbrahim Çelikkol ise Reyhan’ın sevgilisi olan Ömer’i, Can Yaman ise Reyhan’ın düşmanı olan Cihangir’i canlandırıyor.

Ne Gemiler Yaktım

Show TV’nin yeni dizisi “Ne Gemiler Yaktım”, 10 Ağustos 2023 tarihinde izleyiciyle buluşacak. Dizinin başrollerinde Ekin Koç, Neslihan Atagül ve Selin Şekerci yer alıyor.

Dizi, bir dönem aşk hikayesini konu alıyor. Ekin Koç, dizide bir denizci olan Selim’i canlandırırken, Neslihan Atagül ise Selim’in aşkı olan Nazlı’yı, Selin Şekerci ise Selim’in arkadaşı olan Melek’i canlandırıyor.

Arak

Show TV’nin iddialı dizisi “Arak”, 21 Aralık 2023 tarihinde izleyiciyle buluşacak. Dizinin başrollerinde İlker Kaleli ve Öykü Karayel yer alıyor.

Dizi, babasını öldürenleri bulmak isteyen bir adamın hikayesini konu alıyor. İlker Kaleli, dizide Kara’yı canlandırırken, Öykü Karayel ise Kara’nın aşkı olan Zeynep’i canlandırıyor.

Servet

Show TV’nin yeni dizisi “Servet”, 28 Aralık 2023 tarihinde izleyiciyle buluşacak. Dizinin başrollerinde Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Sinem Ünsal yer alıyor.

Dizi, bir ailenin servetini ele geçirmek isteyen iki genç kadının hikayesini konu alıyor. Murat Yıldırım, dizide servet avcısı olan Murat’ı canlandırırken, Damla Sönmez ise Murat’ın aşkı olan Selin’i, Sinem Ünsal ise Murat’ın düşmanı olan Ece’yi canlandırıyor.

Bu dizilerin yanı sıra, Show TV’de 2023-2024 sezonunda yayınlanacak olan başka diziler de bulunuyor. Bu diziler arasında “Gülümse Kaderine”, “Yeşil Vadi’nin Kızı”, “Maviye Sürgün”, “Güzel Günler”, “Sipahi”, “Şeref Sözü”, “Bir Zamanlar Çukurova”, “Üç Kuruş”, “Aziz”, “İçimizden Biri” ve “Cam Tavanlar” yer alıyor.

Show TV, bu sezonda izleyicilerine farklı türlerde ve farklı hikayelere sahip diziler sunarak, izleyicinin beğenisini kazanmak istiyor.


Yayımlandı

kategorisi