Atv Yeni Dizi

ATV’nin Yeni Dizileri: 2023-2024 Sezonu

ATV, 2023-2024 sezonunda da birbirinden iddialı dizilerle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlanan fragmanları ve tanıtımlarıyla büyük ilgi gören bu diziler, şimdiden izleyicilerin beklentilerini yükseltmiş durumda.

Yıldızlar Bana Uzak

ATV’nin yeni dizisi Yıldızlar Bana Uzak, 1 Ağustos 2023’te izleyicilerle buluşacak. Dizinin yapımcılığını O3 Medya, senaristliğini Ercan Uğur, yönetmenliğini ise Bahadır İnce üstleniyor.

Dizi, iki farklı dünyayı temsil eden iki ailenin çocuklarının aşkını anlatıyor. Biri zengin ve güçlü bir ailenin kızı olan Yıldız, diğeri ise fakir bir ailenin oğlu olan Ali. İki genç, farklı dünyalarından dolayı bir araya gelmek için mücadele etmek zorunda kalacak.

Dizi, başrollerini Selin Şekerci ve Burak Berkay Akgül paylaşıyor. Dizide ayrıca Tolga Güleç, Aslı Bekiroğlu, Ezgi Eyüboğlu, Ceren Moray, Burak Sevinç ve Burak Çelik gibi isimler de rol alıyor.
[Image of Yıldızlar Bana Uzak ATV dizisi afişi]

Altın Kafes

ATV’nin yeni dizisi Altın Kafes, 8 Ağustos 2023’te izleyicilerle buluşacak. Dizinin yapımcılığını Süreç Film, senaristliğini Elif Usman, yönetmenliğini ise Emre Kabakuşak üstleniyor.

Dizi, bir otelde çalışan iki genç kadının hikayesini anlatıyor. Birisi, otelin zengin ve varlıklı bir misafiri olan Deniz. Diğeri ise otelin temizlik işlerinden sorumlu olan Zeynep. İki genç kadın, farklı dünyalarından dolayı bir araya gelmek için mücadele etmek zorunda kalacak.

Dizi, başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Mert Yazıcıoğlu paylaşıyor. Dizide ayrıca Deniz Çakır, Ushan Çakır, Pelin Karahan, Serdar Özer ve Ece Dizdar gibi isimler de rol alıyor.
[Image of Altın Kafes ATV dizisi afişi]

Safir

ATV’nin yeni dizisi Safir, 15 Ağustos 2023’te izleyicilerle buluşacak. Dizinin yapımcılığını Medyapım, senaristliğini Eylem Canpolat, yönetmenliğini ise Erol Taştan üstleniyor.

Dizi, zengin bir ailenin kızı olan Safir’in hikayesini anlatıyor. Safir, babasının ölümünden sonra ailesinin tüm yükünü üstlenmek zorunda kalır. Bir yandan şirketini ayakta tutmaya çalışırken, diğer yandan da aşk hayatını düzene sokmak için çabalar.

Dizi, başrollerini Ezgi Eyüboğlu ve Erkan Kolçak Köstendil paylaşıyor. Dizide ayrıca Barış Arduç, Burcu Biricik, Özge Gürel ve Engin Akyürek gibi isimler de rol alıyor.
[Image of Safir ATV dizisi afişi]

Ben Bu Cihana Sığmazam

ATV’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 22 Ağustos 2023’te izleyicilerle buluşacak. Dizinin yapımcılığını Tims & B Productions, senaristliğini Nehir Erdem, yönetmenliğini ise Onur Tan üstleniyor.

Dizi, bir yörük kızı olan Alihan’ın hikayesini anlatıyor. Alihan, ailesinin baskısından kurtulmak için İstanbul’a kaçar. İstanbul’da yeni bir hayata başlamaya çalışan Alihan, burada karşılaştığı zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacak.

Dizi, başrollerini Elif Doğan ve Alperen Duymaz paylaşıyor. Dizide ayrıca Şebnem Bozoklu, Engin Öztürk, Caner Cindoruk ve İrem Helvacıoğlu gibi isimler de rol alıyor.
[Image of Ben Bu Cihana Sığmazam ATV dizisi afişi]

ATV’nin Yeni Dizilerinin Öne Çıkan Yönleri

ATV’nin yeni dizileri, birbirinden farklı hikayeleri ve iddialı kadrolarıyla dikkat çekiyor. Bu diziler, izleyicilere farklı duyguları yaşatacak ve Türk dizi sektörüne yeni bir soluk getirecek.

Yıldızlar Bana Uzak, iki farklı dünyayı temsil eden iki gencin aşkını anlatıyor. Bu dizi, aşkın ve imkansız aşkların gücünü anlatacak.

Altın Kafes, bir otelde çalışan iki genç kadının hikayesini anlatıyor. Bu dizi,


Yayımlandı

kategorisi